نمایش پست تنها
قدیمی 11-25-2010, 07:31 PM   #3
msh13792
Former Staff

آواتار msh13792

پستها: 953
سپاس: 11,229
در 946 پست 8,591 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer , Juan Martín del Potro , Stanislas Wawrinka

نقل قول:
نوشته اصلی توسط koury نمایش پست ها
قسمت قرمز شده ی حرفت رو قبول دارم، هر چند به برد رافا ایمان داشتم ولی فک میکردم سه ستی میشه ولی پیش آمده دیگه کف دست که بو نکرده بود!! علم غیب که نداشت نواک میخواد چشمش اوف بشه تازه مگه رافا حداقل 10 بار نواک سالم و غبراغ رو نبرده؟؟ پس چشم نواک کمترین تاثیری در این نتیجه داشت و با روندی که تو 9 گیم ابتدائی بازی داشت شانس رافا باز هم بیشتر بود... نکنه قبول نداری که نواک 9 گیم اول رو بدون مشکل ادامه داد؟؟؟

قسمت آبی، اولا چیزی که Hawk-Eye نشون میده درست نیست و تو Replay هم دیدیم که دقیقا روی خط بود حالا یه میل از توپ بیرونه دیگه دلیل نمیشه بگیم شانس میاره مگه این همه سال همچین Passing Shot Winner هائی نزده رافا؟؟ سالی 20 تا هم بزنه رو خط یعنی اینقدر خوش شانسه؟؟
من خودم به تو گفتم شانس نباشه رافا و راجر باید برن پائین مائینا، نگفتم شانس نداره ولی اینکه هر کی رو برد و حریف یه کم مصدوم شد به شانس ربط نداره این همه هم رافا از بازیها با مصدومیت کنار کشیده پس چقدر حریفاش خوش شانسن

ما ناراحت نمیشیم داریم مثل آدم بحث می کنیم، شما نظرت رو میگی و ما هم نظرمون رو میگیم که مخالفه نظر شماس این دلیلی بر ناراحتی نمیشه طبیعت همینه دلیل نمیشه هر کی با شما مخالفت کرد ناراحت بشه که
آخه کوروش جا همه مثل شما بحث نمیکنن بعضی دوستان با تیکه جواب میدن و منظور ها رو تفسیر میکنن که من از مسابقه راجر و رافا میترسم که ببازه و از الان دارم شانتاژ میکنم
به هر حال من با اینکه شاید احتمال برد راجر در برابر رافا روی کاغذ و بر اساس تجربه کمتر باشه اما واسه من قهرمانی تو این جام بدون برد نادال شیرینی کمتری داره
پیش بسوی قهرمانی
msh13792 آنلاین نیست.  
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی msh13792 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: