نقل قول:
نوشته اصلی توسط msh13792
خوش شانسی نادال نبود که چشمای نواک مشکل پیدا کرد؟
یعنی اگه نواک چشماش مشکل پیدا نمیکرد رافا به راحت تر میبرد یا سخت تر؟من نگفتم الان حتی می باخت اما شاید 2-0 هم نمیشدن؟قبول نداری؟
بازی اول تای بریک با فاصله 1مم از اوت امتیاز گرفتن تجربست یا شانس تو اون امتیاز مهم؟نگو مهارته هیچ کس همچین دقتی نداره واسه 1مم
من منکر تجربه نشدم من میگم شانس داره شما همه دارین کتمان میکنین و میگین نه اصلا شانسی دخیل نبوده
من جایی از صحبت هام قدرت نادال رو زیر سوال بردم؟
من تحسین میکنم که رافا حتی خیلی خوب برگشت به بازی (هرچند ناراحت هم شدم)
به هر حال من سعی میکنم این بحث رو ادامه ندم دیگه چون انگار به شما دوستان ناراحتی ایجاد میکنه
|
قسمت قرمز شده ی حرفت رو قبول دارم، هر چند به برد رافا ایمان داشتم ولی فک میکردم سه ستی میشه ولی پیش آمده دیگه کف دست که بو نکرده بود!! علم غیب که نداشت نواک میخواد چشمش اوف بشه

تازه مگه رافا حداقل 10 بار نواک سالم و غبراغ رو نبرده؟؟ پس چشم نواک کمترین تاثیری در این نتیجه داشت و با روندی که تو 9 گیم ابتدائی بازی داشت شانس رافا باز هم بیشتر بود... نکنه قبول نداری که نواک 9 گیم اول رو بدون مشکل ادامه داد؟؟؟
قسمت آبی، اولا چیزی که Hawk-Eye نشون میده درست نیست و تو Replay هم دیدیم که دقیقا روی خط بود حالا یه میل از توپ بیرونه دیگه دلیل نمیشه بگیم شانس میاره مگه این همه سال همچین Passing Shot Winner هائی نزده رافا؟؟ سالی 20 تا هم بزنه رو خط یعنی اینقدر خوش شانسه؟؟

من خودم به تو گفتم شانس نباشه رافا و راجر باید برن پائین مائینا، نگفتم شانس نداره ولی اینکه هر کی رو برد و حریف یه کم مصدوم شد به شانس ربط نداره این همه هم رافا از بازیها با مصدومیت کنار کشیده پس چقدر حریفاش خوش شانسن
ما ناراحت نمیشیم داریم مثل آدم بحث می کنیم، شما نظرت رو میگی و ما هم نظرمون رو میگیم که مخالفه نظر شماس این دلیلی بر ناراحتی نمیشه طبیعت همینه دلیل نمیشه هر کی با شما مخالفت کرد ناراحت بشه که