11-25-2010, 07:15 PM
|
|
Former Staff
سپاس: 11,229
در 946 پست 8,591 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer ,
Juan Martín del Potro ,
Stanislas Wawrinka
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط koury
رافا کی گفته روی فرم بده؟؟ درسته مثل یو اس اپن نیست ولی بخصوص از ست سوم بازی اول ببعد ریتم بازیش رو بدست آورده و طوری نیست که افتضاح بازی کنه و ببره... تجربه برا چیه؟؟ چرا نمیگی رافا از تجربش استفاده می کنه و میبره؟؟ از تجربش استفاده کرد و بریک پوینت ها رو سیو کرد و گیم بعدی بریک کرد...
تو تای بریک بازی با رادیک هر کی دیگه بجز رافا و راجر بود اینقدر Nervous میشد که تو اون فشار می باخت ولی رافا مینی بریک رو برگردوند و برد!! وقتی یه پسینگ شات وینر میزنه که روی خطه (که خودت هم دیروز بهش اشاره کردی) این به مهارت بازیکن بستگی داره نه شانس... حالا دیشب کجا شانس آورد؟ اگه ممکنه دو نمونه برا من بیار که اینجا و اونجا باید امتیاز رو نواک می گرفت ولی رافا با خوش شانسی برد 
|
خوش شانسی نادال نبود که چشمای نواک مشکل پیدا کرد؟
یعنی اگه نواک چشماش مشکل پیدا نمیکرد رافا به راحت تر میبرد یا سخت تر؟من نگفتم الان حتی می باخت اما شاید 2-0 هم نمیشدن؟قبول نداری؟
بازی اول تای بریک با فاصله 1مم از اوت امتیاز گرفتن تجربست یا شانس تو اون امتیاز مهم؟نگو مهارته هیچ کس همچین دقتی نداره واسه 1مم
من منکر تجربه نشدم من میگم شانس داره شما همه دارین کتمان میکنین و میگین نه اصلا شانسی دخیل نبوده
من جایی از صحبت هام قدرت نادال رو زیر سوال بردم؟
من تحسین میکنم که رافا حتی خیلی خوب برگشت به بازی (هرچند ناراحت هم شدم)
به هر حال من سعی میکنم این بحث رو ادامه ندم دیگه چون انگار به شما دوستان ناراحتی ایجاد میکنه
|
|
|