نقل قول:
نوشته اصلی توسط fed1371
به نظر من دیروز نادال اصلاً رفتار خوبی نداشت. اول بازی که یه جماعت منتظرن، تازه یادش افتاده که شکلات نخورده (واقعاً من تو خونه شرمنده شدم) بعدشم که سر جوکوویچ اون همه سروصدا و اعتراض به پا کرد. یادمه دو سال پیش توی یکی از فینالها (فکر کنم تو آلمان بود) فدرر و نادال بازی داشتن و فدرر جلو بود. نادال مصدوم شد (که البته یه خورده غیرعادی بود) هوا هم سرد بود و فدرر با همون وقفه بازی رو باخت، ولی هیچ اعتراضی نکرد (البته موقع اهدای حام گریه کرد از ناراحتی). نادال و جوکوویچ فارغ از رقیب، با هم رفیقن و اصلاً از نادال انتظار نداشتم که همچین حرکاتی بکنه.
|
اولا شما گویا بار اولت بوده بازی رافا رو می بینی چون این روتین سالیان سال هست که داره انجام میده و کسی هم اعتراضی نکرده!! اون هم شکلات نیست و انرژی زاس، اگه خود نواک یا راجر یا هر کسی دیگه اعتراضی کرد شما شرمنده شو ولی وقتی هیچ کسی چیزی نمیگه نمیدونم چرا طرفدارای فدرر کاسه ی داغتر از آش میشن این وسط؟؟
اون بازی هم اگه تو آلمان بوده باشه و رافا برده باشه حتما باید هامبورگ بوده باشه که من همچین چیزی یادم نمیاد!! فک کنم رافا ست اول رو بردش و ست دوم رو باخت که ست سوم هم برد ولی از مصدومیت من چیزی یادم نمیاد