نمایش پست تنها
قدیمی 11-24-2010, 08:54 PM   #169
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط dane نمایش پست ها
در مورد بکهند موافقم اما ان هم به علت این بود که Federer تاکتیکی رو پیاده کرد که بازی Murray رو داغون کرد و وقتی یک بازیکن با تاکتیک مناسب بازی شما رو داغون می کنه شما دیگر بهترین ضربتون رو هم بد می رنید.
Murray هموراه درصد سرویس اولاش پائین هست و چیز غیر منتظره ای نبود در ضمن Federer هم درصد سرویس اولش پائین بود.
کیفیت پائین بازیش برمیگرده به همونی که من گفتم: Federer مجبور کرد Murray رو تا به وی حمله ور بشه کاری که Murray نه بلده نه با ان احساس راحتی می کنه , یکی دو بار هم خواست به روی تور بیاد اما دید Federer مثل اب Pass ش میکنه.
چه ربطی داره به فینال پارسال Basel
Federer در ان روز باز سراپا به Djokovic حمله کرد , روزی هم که بفهمه باید تاکتیکی رو که در برابر Murray پیاده کرد رو در برابر Djokovic هم پیاده کنه دیگه به Djokovic هم نمی بازه , مخصوصا اینکه Djokovic با Slice مشکل داره و Federer همواره به ندرت در برابر Djokovic از Slice استفاده می کنه.
من دارم میگم Federer تاکتیکی رو که باید در برابر Murray پیاده کنه رو به درستی پیاده کرد و ان حمله نکردن به Murray بود.
در تمامی بازیهای پیشین ایندو این Federer بود که در اکثر مواقع بازی حمله می کرد و Murray دفاع می کرد اما دیروز عکس این قضیه رخ داد.
خیلی هم میشه نتیجه گرفت:
Federer با ندادن Pace و سرعت و قدرت بر روی توپ به Murray برای Counter Punch کردن بازی Murray رو داغون کرد. برای اولین بار بود که من دیدم Federer برای بازیش Game Plan داره , چون این بشر انقدر مغروره که قبل از بازی به خودش میگه من برم برای بازیم Game Plan در نظر بگیرم؟ من انقدر تا دندان مسلحم ( تنها بازیکنی در طول تاریخ تنیس که نقطه ضعف نداره ) که در همان لحطه هر تاکتیکی که به نظرم رسید رو اجرا میکنم. این مشکل Federer بوده و هست.
بله در ابتدای بازی دوباره به این مساله اشاره کرد که Nadal می تواند از طرف بکهندش توپها رو Block کنه اما از طرف فرهندش به خاطر Big Swing ی که داره نه.
فرید جان این نظر شماست، خود فدرر و ماری نظرشون با شما متفاوته.
فینال بازل رو مثال زدم، که بگم، روز خوب و بد هست، چه شما قبول داشته باشی چه نداشته باشید، اون مثال رو زدم چون خیلی واضح بود. دیروز هم روز بد ماری بود.
....................
فرید جان بلاک کردن چه ربطی یه سوئینگ داره؟؟!! بلاک که اصلا سوئینگ نداره، رافا دوست نداره سمت فورهند رو بلاک کنه، دوست داره سوئینگ کنه، ذهنیتش اشتباست.
Mohammad آنلاین نیست.  
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: