نمایش پست تنها
قدیمی 11-24-2010, 08:10 PM   #167
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط dane نمایش پست ها
شما منظورتون از اینکه روند بازی اینطور شده بود اینه که نتیجه یکطرفه بوده؟
به هیچ وجه ( تا انجائیکه من در این چند ساله در بازی بین ایندو دیدم ) در گذشته Federer اینگونه با Murray بازی نکرده بود.
بله Federer در Australian Open هم در فینال Murray رو به راحتی شکست داد , اما در ان روز Federer فوق العاده بازی کرد و در بازی بین ایندو هنگامی که Federer کمی از دنده پنجم پائینتر میومد Murray برنده بود چون Federer همانگونه که در ان مسابقات قبل از فینال در مصاحبه با Courier به Murray گفت: من یک فرهند قدرتمند می زنم و میام روی تور و ..... همواره به Murray حمله ور می شد.
این اولین باری بود که Federer عمدا Murray رو مجبور کرد تا بازی رو دیکته کنه و به Unforced error هائی از سوی Murray انجامید که معمولا در طول یک مسابقات جمعا میده.
نه، عملکرد خود ماری، بهترین ضربش Backhand Up the Line که تو فینال شانگهای عنصر تعیین کننده ای بود، کاملا از بازی خارج بود، درصد پائین سرو اول، و کلا کیفیت پائین بازیش، همه اینها باعث میشه من اصلا به این بازی جدی نگاه نکنم. از این اتفاق ها برای بقیه هم خیلی افتاده مثلا فینال پارسال بازل که فدرر عجیب غریب بود و ...، به نظر من از این بازیها نباید نتیجه گیری فنی کرد. به نظر من وقتی باید رفت رو مسائل فنی که هر دو طرف، روزشون باشه.
ادیت..........
یادم رفت بهترین ریترنر تور، یه سرویس درست ریترن نکرد، افتضاح بود.
...........................
راستی فرید جان، رابی دوباره حین بازی بردیچ و رادیک در مورد اون جمله ای که گفتید توضیح داد، دقیقا همینو گفت که رافا میتونه بکهند رو بلاک کنه، ولی فورهند رو میره سوئینگ کامل میکنه، منظورش این نبود که سوئینگش مفصله، منظورش این بود باید سمت فورهند هم سعی کنه بلاک کنه.

ویرایش توسط Mohammad : 11-24-2010 در ساعت 08:33 PM دلیل: اضافه کردن
Mohammad آنلاین نیست.  
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: