نمایش پست تنها
قدیمی 11-23-2010, 10:03 AM   #92
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط dane نمایش پست ها
با سلام
Such a smart tactic to serve and volley to Nadal`s forehand
because we know
Nadal`s got a big swing from that side
اینها قسمتی از صحبتهای رابی بود , محمد جان یادته که میگفتی Nadal از یک Swing خیلی کوتاه برخورداره؟
درود
فرید جان من بازی رو کامل ندیدم، آخرشم خوابم رفت
در اون مورد اون جمله کلا موافق نیستم، کلا رابی و جیسون یه نظریه دارن، که بازیکنا باید به فورهند رافا حمله کنن تا به بکهند.(من فقط این نظریه رو از اینا شنیدم)
اما در مورد سوئینگ، فرید جان من اولا گفتم Back Swing که رافا مختصرترین و فشرده ترین بک سوئینگ رو داره، حتی Swing نادال هم چیز عجیب غریبی نیست، رافا همیشه Lasso Whip سوئینگ نمیکنه، مخصوصا روی هارد در خیلی از موارد مثل اکثر بازیکنای از سوئینگ مدرن، Wind Shield Wiper استفاده میکنه.
من یه ویدئو به این پست ضمیمه کردم که مقایسه فورهند رافا و راجر به طور همزمانه.
شباهت های ضربه فوق العاده زیاده،
از Stance گرفته که جفتشون در اکثریت مواقع Open و Semi Open Stance ضربه میزنن،
Back Swing فوق العاده مختصر و فشرده،
استفاده فوق العاده از مچ و مچ و مچ، اگه به این ویدئو با دقت کنید هم رافا و هم راجر موقع Forward Swing ، مچ رو به عقب میبرن، همین یعنی Compact شدن بیشتر فورهند، دراین حالت شما نیازی به زمان اضافی برای Back Swing ندارید، موقع Forward Swing انرژی لاژم رو برای ضربه، با خم کردن مچ به عقب بدست میارید.
و در این ویدئو میبینید که هر دو از Follow Through موسم به Wind Shield Wiper استفاده میکنن که کاملا از همه لحاظ به هم شبیه.
دو فرقی که تو ضربه این دو تا هستند، یکی گریپ متفاوت این دو تاست، و یکی جهت سوئینگ، نادال بیشتر پائین به بالا و راجر بیشتر Through the ball .
من به شخصه فکر میکنم، حرف رابی در این قسمت میتونه درست باشه که، چون اصولا Net Clearance فورهند رافا چند برابرNet Clearance بکهندشه، بنابراین وقتی شما به فورهند رافا سرویس بزنید، میتونید انتظار داشته باشید، توپ با ارتفاع بیشتر به سمتتون بیاد و بتونید رو والی اگرسیوتر باشید، در صورتی که چون رافا بکهند رو خیلی فلت و کم ارتفاع میزنه، این شانس کمتره.
والی به سمت فورهند رافا هم که تو این زمین به احتمال زیاد پس میشه، چون رافا آپشن های زیادی برای پس کردن داره.

فرید جان، جدا از همه اینها، من خودم با ریترن آو سرو رافا جلوی بیگ سرورها، همیشه مشکل داشتم، این استراتژی که بلند و با ارتفاع ریترن میکنه رو اصلا قبول ندارم، به نظرم اینها ربطی به خود Swing ش نداره، رافا باید یاد بگیره، رو سرویس های بیگ سروها سوئینگ نکنه اصلا (کاری که اواخر بازی کرد) کاری که فدرر خوب بلده و اون Neutralize کردن سرویس های Big Server ها با Block کردن و Slice کردن و گرنه در طول بازی داستان فرق داره.
حجم ویدئو کمه به دنلودش میارزه.
فایل های پیوست شده
نوع فایل: zip Roger Federer and Rafael Nadal_.zip (4.76 مگابایت, 29 نمایش)
Mohammad آنلاین نیست.  
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: