نواک جوکوویچ در حضور ستاره قدیمی آرژانتین،مارادونا توانست بردیچ را شکست دهد.مارادونا یکی از طرفدارن جوکوویچ بود و مدام برای حرکات زیبا نواک دست می زد...همه گل معروف که به اسم"دست خدا" مشهور شد را به یاد دارند،شاید انگلیسی ها به همین دلیل خیلی از مارادونا خوششون نیاد.
نواک در مورد مارادونا گفت:ممنونم برای آمدنش..این افتخار بزرگیست که در اطراف شما باشیم.هنگامی که او در ست اول آمد من گیچ شدم که آیا باید با پا بازی کنم یا با دست!!!

"(نوله داغ دل انگلیسی ها رو تازه کرد با گلی که با دست مارادونا زد)!!!
"فقط این یک عنوان و افتخار بزرگیست که او از من حمایت می کند و بسیار باور نکردنی و لذت بخش است.او نمی تواند از من یاد بگیرد؛من باید از او یاد بگیرم او خیلی بزرگتر و باتجربه تر از من هست..او یک تصویر بزرگ در سراسر جهان هست که شناخته شده هست،او یک افسانه بزرگ بوده است،لذت واقعا بزرگی است پس از سالها دیدار با او..این باعث می شود شما به خودتان افتخار کنید چرا که چنین افراد مهمی در زندگی شما هستند و ساعت ها بازی شما را می بینند و از شما حمایت می کنند.امیدوارم او در طول تورنمنت بماند و او میتواند شانس مرا بیشتر کند".
مث اینکه نواک می خواد فوتبال رو هم یاد بگیره از مارادونا،گفته قراره خیلی چیز ازش یاد بگیرم!