نمایش پست تنها
قدیمی 10-19-2010, 09:25 PM   #10
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

بازم منظور بنده رو متوجه نشدی، پست من 2 قسمت داشت.
1.اندی تو اون بازی اصلا تدافعی مطلق نبود، که براش شاهد اوردم.
2.چرا وقتی راجر دفاع کنه، میشه بازی هوشمندانه، ولی اگه کس دیگه دفاع کنه میشه یونان.

در این مورد این پستتم هر چند هیچ ربطی به پست من نداشت:
1. چرا دقیقا یکی از معیارهای بازی تهاجمی تعدا وینره بیشتره. بدون ذره ای از شک.
2. Defensive Counter-Puncher واژه زیاد مرسومی نیست، نمیگم استفاده نمیشه، ولی اصولا بازی بیسلاینرو به دو قسمت عمده، Counter Puncher و Aggressive Baseliner تقسیم میکنن.
اندی هم به عنوان یکی از Versatile ترین بازیکنان حال حاضر، همه نوع سبکی رو حالا نه در حد کمال، ولی تا حد خیلی زیادی بازی میکنه.
مثلا جلوی نادال، Serve & Volley میکنه، حتی بعضا روی سرو دوم، و طبیعیه جلوی راجر فدرر خیلی از وقتهای بازی، Counter punching کنه. ولی خب استایل پایش Counterpunching و بعضا Aggressive Baseliner . ضمنا یادمون نره یکی از بهترین Drop Shot زنهاست تور هست.
بنابراین از نظر من، اونو باید All Courter نامید. همه All Courter ها هم نباید شبیه هم بازی کنن. مثلا راجر فدرر با بکهند مدارا میکنه، ولی اندی با بکهند تهاجمی تره و بالعکس در مورد فورهند. نمیشه یه بازکنی این همه توانایی داشته باشه بعد بهش بگیم Defensive Counter Puncher که.
بله بازی الان نادال رو میشه گفت Aggressive Baseliner چون نه دراپ شات میندازه، نه زیاد والی میکنه. ولی اندی همه نوع حرکتی رو تو زمین پیاده میکنه.
دلیلی نداره چون خیلی خوب دفاع میکنه، بقیه خاصیتهاشو انکار کنیم.
Mohammad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: