دیدگاه
جناب رضا 23 شما درست می گید اما عصبانیت از این حرف در ذات آدماست استادیار یا غیره نداره.همونطور که میبینیم حتی روانشناس ها هم طلاق می گیرن.من هیچ وقت نمی تونم بفهمم که چه دلیلی برای تشکر کردن وجود داشته این به نظر من خیلی عجیبتر از توهین و تیکه هایی هست که من شنیدم.تنها دلیلش میتونه خصومت باشه از من یا دوستی باشه با کسی که بی ادبی می کنه. من در کتابهایی که خوندم یاد گرفتم که با هر کسی باید مثل خودش بود اینطوری اون آدم هم می فهمه که کاری که با بقیه میکنه خوب هست یا نه.آدم بعضی وقتها از کسایی که انتظارش رو نداره چیزی رو میشنوه و به هم میریزه.من خودم انتظار داشتم که شاید یکی یه چیزی بگه برای همین من هیچ وقت نگفتم طرفدار رافا هم هستم من همچنان هم میگم نفس ورزش تنیس زیباست.طرفداری کورکورانه هم بده.اینو اونجایی میشه فهمید که یکی از دوستان پرسیده بود بهترین زنندگان سرو بکهند فورهند و والی رو بگید دیدید که من از هر کدوم یکی رو گفتم.این نشون میده من عاشق ورزش تنیسم اگه این ورزش نبود که الان هیچ کدوم این ستاره ها هم نبودن.من علاقم اینطوریه که ابراز می کنم اما این دلیل نمیشه که کورکورانه یکیو بپرستم.من هر کسیو که به ارتقای تنیس کمک کنه دوست دارم.در ضمن من این شعارمه که تا آخر عمرم یه شاگرد توی مکتب زندگی هستم که از همه کس چیزهای خوبو یاد میگیرم.به هر حال متشکرم.
ویرایش توسط delpie : 09-16-2010 در ساعت 01:23 PM
|