نمایش پست تنها
قدیمی 09-16-2010, 07:39 AM   #817
Mohammad
Tech Support
 
آواتار Mohammad
 
تاریخ عضویت: Nov 2008
پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده
پیش فرض

نقل قول:
نوشته اصلی توسط delpie نمایش پست ها
اون گاگلهایی که از تو تشکر کردن دیگه کی بودن؟؟؟؟؟؟اینجا مدیر نداره که هر کسی هر چی عشقش کشید بنویسه.
آره داداش مشکلیه.اما از این به بعد اگه دیدی پاسخ با نقل قول دادم جواب بده اگه نه یعنی با تو نبودم یا به قولی آدم حسابت نکردم.طرفداریم به خودم ربط داره.این شکلکام سبزش که اصل خودتی.مواظب حرف زدنتم کلا باش شاید طرفتو نشناختی که چقد کلفت تره ازت.پس هیس کوچولو.شانس آوردی دو روز جوابت به تاخیر افتاد چون مسافرت بودم.
delpie عزیز

شما در پستتون به طور آشکارا از کلمات توهین آمیز استفاده کردید و این کاملا مغایر با قوانین فرومه، در پست فخرالدین هیچ گونه کلمه توهین آمیزی وجود نداره فقط درش مقداری شوخی وجود داشت که البته کمی شاید تند بود، از شاما تقاضا دارم در پستهای خودتون از خط قرمزهای فروم تجاوز نکنید و به بقیه مستقیما توهین نکنید.
شما چون از اعضای محترم فروم هستید، من به خودم اجازه دست اندازی به پستتون رو نمیدم، لذا خواهشمندم هر چه زودتر در جهت اصلاح اون پست اقدام کنید، در غیر این صورت پست شما کاملا حذف می شود.

فخرالدین جان شما هم لطفا این داستان رو ادامه نده.

با سپاس از شما
Mohammad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: