نمایش پست تنها
قدیمی 09-14-2010, 02:09 PM   #791
delpie
Member

پستها: 56
سپاس: 31
در 54 پست 257 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andrey Goulobev Denis Istomin Illya Marchenko
پیش فرض دیدگاه

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad نمایش پست ها
منم که بارون گرفت، یه ذره تکرارشو نگاه کردم بعد نفهمیدم کی خوابم رفت و باز دوباره نفهمیدم چی شد سر گرم کردنشون دوباره بیدار شدم
رافا خوب بازی کرد ولی به نظرم جلوی موری تو ویمبلدون بهترین بازی رافا تو این فصل بود. تو این بازی فراز و نشیب زیاد داشت، همونطور که فخی گفت از اون همه بریک پوینت فقط 6 تا در حد فاجعست. تازه در حالیکه به نظرم رافا سرویس های نواک رو عالی ریترن میکرد و بریک پوینتهایی که از دست میداد همش بازی میرفت تو رالی و رافا حتی به طور نسبی کنترل پوینت هم دستش میگرفت، ولی نمیتونست از فرصت استفاده کنه.

بکهند هم دقایقی از بازی عالی بود و خیلی تو تقویت روحیه رافا و تضعیف روحیه نواک تاثیر داشت، ولی هر چی از بازی گذشت بکهند تاپ اسپین وضعش خراب شد ولی در عوض کیفیت عالی اسلایس در طول بازی حفظ شد، رافا تو این تورنمنت روی راجر رو سفید کرد اینقدر اسلایس کرد و انصافا اسلایس های خوبی هم میزد.

در اواخر بازی هم که نواک یک بازی کاملا انتحاری میکرد و بالطبع هر کسی بود تو لاک دفاعی فرو میرفت، و نکته جالب برای من این بود که به نظرم رافا خیلی بهتر از قبل هم دفاع میکرد، شورت بال خیلی کم دیدیم از سمت رافا.

امیدوارم رافا حماقت نکنه و هیچکدوم از تورنمنتهای پیش رو به جز بارکلیز رو جدی بازی نکنه و فقط و فقط بره برای تمرین چیزهای جدیدتر، بازی لب تور، سرویس های دقیق تر و نزدیک به خط تر و بالابردن تعداد ایسها، رافا مثلا دیروز خوب سرویس زد ولی اکثرا Body Serve بود که در برابر نواک زیاد جوابگو نبود، هر چند بدم نبود.

نواک هم نشون داد عجب قهرمان بزرگ منشیه، اومدن به این طرف تور و استقبال از رافا و در آغوش گرفتنش با رویی کاملا شاد، واقعا تحسین برانگیزه، اشک منو که درآورد.
باهات هم عقیده ام.نواک یه ورزشکار نمونست هم تو بازی هم احترام به حریف.دیشب تو صحبتهای بعد بازی احترام موج میزد و در ضمن یه نکته داشت بازم نواک .اونم اینکه رافا خواست جامو بالا سر ببره .چک رو قبلش دریافت کرده بود چون دستاش پر بود چک رو خواست به مدیر اجرایی بده تا جامو بالا سر ببره یهویی نواک گفت بده به من نگه دارم .بعد هی با جیبش بازی کرد که یعنی آخ جون گذاشتم تو جیبم.در این شکی نیست نواک انسان دوست داشتنیه که ازش به عنوان یه ورزشکار بیشتر خواهیم شنید.
delpie آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی delpie به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: