نمایش پست تنها
قدیمی 09-14-2010, 01:37 PM   #783
Fakhruddin
Former Staff

آواتار Fakhruddin

پستها: 1,345
سپاس: 12,093
در 1,352 پست 11,582 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: vamooooooos rafa Roger Federerrrrrrr

درود
قهرمانی رو به همه هواداران نادالی تبریک میگم.
بازی هجومی وسرویس رافا در این تورنمت واقعا عملکرد عالی قابل توجهی داشت!! اما من از عملکرد دیشب نادال چندان راضی نبودم هر چند با قهرمانی هم همراه بود!!

Matador جون من یه هایلایت با توجه به اطلاعات ناقصم و چیزایی که دیشب دیدم و هنوز یادم مونده مینویسم. دیگه هر چی تو چنته ام هست مینویسم به بزرگی خودت ببخش.
زمانی که من خونه رسیدم و با عجله ی تمام تلویزیون رو روشن کردم دیدم بازی تو ست اول 2-2 هستش و سرو دست جوکویج بود.نادال فرصت برک داشت توی اون رالی با یه فورهند بسیار زیبا توپ رو گوشه سمت راست جوکویچ و دور از دستان وی خوابوند.از خوشحالی پریدم هوا. رافا3-2 جلو افتاد وسرویس هم دست خودش بود.اون ست پلکانی پیش رفت تا اینکه رافا 6-4 ست اول رو برد.
بازی تو ست دوم با بازی طوفانی جوکویچ اغاز شد.چپ و راست وینر میزد.چشم بر هم نهادم 4-1 به نفع جوکویچ بود.ولی بازی جوکویچ خیلی بالا و پایین داره و نتونست روند خوبش رو ادامه بده و نوبت نادال شد و اغاز حملات فوق العاده بازی رو 4-4 کرد.یه لحظه ذهنم رفت سمت ست دوم بازی فدرر - نادال ویمبلدون 2008 که نادال 4-1 عقب بود 6-4 برد. حالا هم داشت همینطور میشد بازی 4-4 بود و امتیاز 30 -30 و سرو دست جوکویچ بود.یه حسی بهم میگفت نادال جوکو رو برک میکنه و بعد گیم خودش رو میگیره و دو ست جلو می افته اما دست بر قضا بارون اومد و بهترین فرصت بود تا جوکویچ از جهنمی که نادال واسش درست کرده بود خلاص بشه.نفهمیدم چطوری خوابم برد !! جالب تر اینکه نفهمیدم چطوری بیدارشدم.حکایت جناب sspol وقتی چشمامو رو به تلویزیون کردم و خیره شدم دیدم 6-5 به نفع جوکویچه و ست پوینت هم داره !!
وقتی نادال با فورهند توپ رو به تور کوبوند دنیا رو سرم خراب شد.رفتم یه لیوان اب خوردم و ست سوم با سرو جوکو شروع شد.دقیقا یادم نمیاد ولی فک کنم نادال روی گیم دوم چوکویچ برک کرد.جالبه بدونین نادال توی ست سوم 11 بار شانس برک پوینت داشت فقط یه بار گرفت. اخه یکی نیست بگه پسر چرا تا قبل برک پوینت عالی کار میکنی به برک که میرسه افتضاح میشی.نادال تو اکثر برک ها پسیو میشد !! از 26 شانس برک پوینتش فقط 6 تا گرفت که بازدهی فقط 23% رو به دنبال داره من یکی که نادالی رو که به قصد حمله ارور بده و برک پوینتش هدر بره به نادالی که بره دو سه متر پشت پس لاین و پسیو بشه و با ارور حریف برک کنه ترجیح میدم. جوکویچ از 4 برک پوینت 3 تاش رو گرفت.بازدهی 75 %.اگه نادال شب خوب سرویسش نبود و جوکو به برک های بیشتری میرسید معلوم نبود الان چه اتفاقی می افتاد. خلاصه بازی توی ست سوم 5-4 به نفع نادال بود و سرو دست رافا ( همون طور که گفتم نادال اوایل ست سوم برک کرد) جوکویچ 30-15 جلو بود.گفتم ای دل غافل الان اگه این امتیاز رو جوکو بگیره میشه 40-15 و اونوقت حتما از دو تا برک یکیش رو میگیره و 5-5 میشه و کلی روحیه میگیره وچه بسا همین جا اغاز نقطه ای برای قهرمانی وی باشه ولی یه انگیزه قوی که فکر تنها گرند اسلم نداشتش رو در سر میپروراند خط بطلانی بر روی افکار ذهن من که بیشتر از روی ترس تشکیل شده بود کشید.نادال 3بار پشت سرهم سرویس فوق العاده زد.روی امتیاز 30 -15 نادال یه سرویس اسلایس روی خط به سمت بکهند جوکو زد وجوکویچ ارور داد.روی 30 -30 ایس زد.روی 40-30 که ست پوینت هم بود مشابه امتیاز 30-15 سرویس زد و ست را برد و 2 -1 جلو افتاد.اگه تکرار بازی یا فیلم بازی رو دیدی این سه سرویس رو یادت باشه.چه تمرکزی میخواد.نادال چه کرد ...
تو ست چهارم چیز زیادی ندارم بگم.جوکویچ از هم پاشیده بود.دو بار برک شد.و بازی 5-2 بود که نادال تو گیم خودش به مچ پوینت رسید تا اینکه جوکو با فورهندش به اوت زد و لحضه ای که نادال مدت ها منتظرش بود فرا رسید.نقش بر زمین شد.این قهرمانی براش خیلی شیرین بود.نوش جانت رافا
مطمئنم رافا پتانسیل دوباره فتح کردن یواس اوپن رو داره.

از تونی عزیزهم متشکریم.

ویرایش توسط Fakhruddin : 09-14-2010 در ساعت 01:43 PM
Fakhruddin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Fakhruddin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: