نمایش پست تنها
قدیمی 09-12-2010, 04:04 PM   #4
M∂hdi
Author

آواتار M∂hdi

پستها: 3,313
سپاس: 16,491
در 3,306 پست 31,684 بار سپاسگزاری شده

مصاحبه تنیسورها بعد از نیمه نهایی :

فدرر : همه احساس یکسانی دارند، همه در آخر یه جورایی احساس پوچی میکنند، زیرا شما هرچیزی را امتحان کردید. و شاید این شانس بود. شاید او (حریف) خوب بازی کرد. شاید شما توپ درستی نزدید. شاید او درست زد. این جملات کسی است که برنده 45 بازی از 46 بازی قبلی در یو اس اوپن و رسیدن به 6 فینال پیاپی بوده است.

فدرر اضافه کرد: شما احساس میکنید چیزی بیرون جا گذاشته اید اگر شما بازی را از دست داده باشید. این یک فینال نبود، پس من خیلی ناامید نیستم آنجوری که در یک فینال ممکن است باشم. من بازی را تماشا نمیکنم اما امیدوارم او ببرد.

جوکوویچ : از آن بازی ها بود که شما همیشه به یاد خواهید آورد. من خیلی خسته هستم چیزی برای پنهان کردن نیست. برای 4 ست من خوب بودم اما ست پنجم از نظر روانی و جسمی خیلی سخت بود و انرزی زیادی از من گرفت.

یوژنی : نمیتونم بگویم که واقعا خسته ام اما امروز به اندازه کافی سریع نبودم. تصمیمم سریع نبود. من خوب حرکت کردم، اما سرم یک گام عقب تر از دست ها و پاهایم بود!

نادال : بعد از این همه تلاش، من اینجا در فینال هستم. خب ،فکر کنم درحرفه من این یک گام دیگری است. پس مطمئنا این پیروزی برای من خیلی مهم است. بودن در آخرین گرند اسلم سال چیزی جدید است زیرا همیشه با مشکل به اینجا رسیدم.

بر گرفته از یاهو اسپورت و تنیس دات کام

M∂hdi آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
23 کاربر زیر از شما کاربر گرامی M∂hdi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: