09-11-2010, 06:39 PM
|
|
Author
سپاس: 16,491
در 3,306 پست 31,684 بار سپاسگزاری شده
|
پیش نمایش نیمه نهایی یو اس اوپن مردان: انتظار برای فدرر ونادال.
رافائل نادال (1) در مقابل میخائیل یوژنی (12)
هردو بازیکن در زمین سخت بازی های زیادی کرده اند، یوژنی که دارنده 4 برد به 3 شامل یک فور ست در سال2007 در یو اس اوپن. امیدوارم، روسیه حافظه قوی در یادآوری آن لحظات داشته باشد زیرااین عنوان دیگر اتفاق نخواهد افتاد. شما هیچوقت نمی خواهید در ورزش بگویید هرگز اما بخت خیلی کمی برای یوژنی وجود دارد که بتواند پیروزی (شانس 13 به 1 ) بدست اورد، یک تنش در نیمه نهایی برای گرنداسلم.
راجر فدرر (2) در مقابل نواک جوکوویچ (3)
اگر بخواهیم فینال رویای فدرر- نادال را انکار کنیم، نواک جوکوویچ در دست خواهد بود. این 4 سال پیاپی است این دو باهم در اوپن بازی کرده اند که فدرر قهرمان هر میتینگ بوده است. (فینال 2007 و نیمه نهایی2008 - 2009)
فینال رویایی: آشکارا نادال در برابر فدرر
فینال کابوسی: جووکویچ در برابر یوژنی.( اما، در مواقع، هرچیزیکه فدرر- نادال نیست یک ضربه خرد کن خواهد بود. من خودم را از هواداران بزرگ نوله حساب میکنم، اما ما حداقل به یک فینال گرند اسلم دیگر بین 2 تن از بهترین تنیسورهای جهان در قرن خود نیاز داریم.)
پیش بینی نیمه نهایی: یوژنی مغلوب نادال ، جوکوویچ مغلوب فدرر.
پیش بینی فینال: فدرر و نادال (راحت تر از نادال و فدرر) تنیس بی عیبی در نیمه نهایی خود بازی کردند. وقتی که فدرر سودرلینگ را راهی میکرد، تمام چیزی که میتونستم فکرکنم این بود "او نادال را شکست خواهد داد اگر او اینچنین بازی کند." سپس من همان فکر را درمورد نادال داشتم وقتی او زمین را از وجود ورداسکو محو میکرد. این بازی است که دنیای تنیس منتظر بوده از سال 2009 در اوپن استرالیا زمانی که نادال ،فدرر را در دومین سال پیاپی در فینال گرند اسلم شکست داد و فدرر اشک می ریخت و همه ما متعجب بودیم چرا اینکار را کرد. اگر آنها بازی کنند، این شانس خوبی برای فدرراست. یک قهرمانی و او به ادعای خود به عنوان تنیسور" همیشه بزرگ " خواهد رسید. باختن، و دَر برای نادال باز است تا سعی خود را بکند.
Pick : Federer over Nadal
منبع
ویرایش توسط M∂hdi : 09-11-2010 در ساعت 08:09 PM
|
|
|