نمایش پست تنها
قدیمی 09-11-2010, 02:18 PM   #600
M∂hdi
Author

آواتار M∂hdi

پستها: 3,313
سپاس: 16,491
در 3,306 پست 31,684 بار سپاسگزاری شده
پیش فرض کنفرانس مطبوعاتی نادال (پس از بازی با ورداسکو)

* در مورد شرایط اب و هوایی چه فکری می کنید ؟

سخت ، خیلی سخت . امشب بازی سختی بود . اما من خوب بازی کردم بازی خیلی سختی داشتم . فکر می کنم بهتر بازی کردم ، این بازی رو دوست داشتم . او (فرناندو) فورهند بی نظیر و پسینگ شات خیلی خوب داشت . من بهتر بازی کردم و با وجود باد من خوب ادامه دادم . در ابتدا ، احساسم این بود که نمی توانم در مقابل باد شدید بازی انجام بدم زیرا هر بار که به توپ ضربه می زدم در جهت دیگری از زمین می رفت . اما بازی اگرسیو داشتم زیرا هنگام بازی ترس داشتم ، پس به توپ با سرعت بیشتر از همیشه ضربه می زدم . کاری که کردم این بود که دستم را جابجا می کردم و وقتی به این موضوع پی بردم ، بازی تمام شده بود

* آیا در شرایط سخت مبارزه (بازی) کردن را دوست دارید و ترجیح می دهید که هر روز همین باشد ؟

با این همه باد ، یادم میاد همیشه در مقابل باد بازی های خوبی داشتم . اما بازی در برابر باد خیلی سخت (طاقت فرسا) بوده ، فکر کنم من خوب بازی می کنم . بنابراین ، می دونید هیچ کس بازی در این شرایط را دوست نداره و منم این جوری فکر می کنم . از نکات مثبت و دو نکته مهم که شما باید این روزها انجام بدهید ، جابجا شدن است همیشه در حال جابجا شدن و تمرکز کردن که من دائم انجام می دهم .

* احساس شما در مورد رسیدن به مرحله نیمه نهایی چیست ؟

فکر کنم هر روز بهتر میشم بخاطر این شرایط من بازی خوبی انجام دادم . برای من رسیدن به نیمه نهایی عالی است اما من باید بازی بهتری انجام بدم اگر واقعا می خوام شانسی برای بازی نهایی داشته باشم .

ترجمه سه سوال از خبرنگاران و پاسخ رافا

منبع
M∂hdi آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی M∂hdi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: