نقل قول:
نوشته اصلی توسط Afshin
بهترین فرصت برای قهرمانی نادال امساله ، فدرر ، فدرره سالهای قبل نیست ، رافا هم خیلی بهتر از سالهای قبل داره بازی میکنه .
|
اگه نوشته های افشین رو با دقت خونده باشید میفهمید که افشین گفته فدرر،فدرره سالهای قبل نیست!منم قبول دارم فدرر یو اس اپن پارسال رو شما با امسال مقایسه کنی خیلی تفاوت ها درش میبینی!!!این حرفشم درسته رافا خیلی بهتر از سال های قبل شده!روند صعودی داشته پس بهترین فرصت برای اونه!کسی انتظار نداشت نادال سرویسش اینقدر خوب بشه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Afshin
دست کم نمیگیرم ، همین الان هم میگم اگه راجر بتونه بازی خودش رو انجام بده قهرمان میشه ، ولی مساله اینجاست که راجر اینجوری بازی نمیکنه . بازیش خیلی به سرویسش وابسته هست ، اگه به این خوبی سرویس نمیزد اصلا معلوم نبود که الان در نیمه نهایی حضور داشت یا نه . اگه میخواد قهرمان شه باید بهتر از بازی های قبلش بازی کنه ، ولی من که نمیتونم با توجه به بازی هایی که انجام نداده بگم به نظرم قهرمانه ، بازیهایی که ازش دیدم برای قهرمانی کافی نبوده و نیست !
|
بله منم با این حرفش موافقم!راجر اگه خوب سرویس بزنه عمرا بریک بشه!تازه میتونه به راحتی بازی رو ببره!اینو بازی های اخیرش میگه،همچنین دو تورنمنت قبلی سینسینی و تورنتو که بسیار خوب سرویس زد!پس اگه راجر مث بازی های قبلش خوب سرویس بزنه برنده زمینه!الان با نواک بازی داره نه ملزر!باید بهتر از قبل باشه و ارور نکنه بکهند خوب بزنه!شما به بازی نادال توجه کنید میبینید در هارد کورت پیشرفت زیادی کرده!ولی راجر همیشه در هارد کورت خوب بوده پس انتظار ما اینه که بهتر از اینها باشه چون هارد کورت سطح مورد علاقه راجر هست!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pourya RF
نمیدونم چرا افشین میگه که فدرر تا الان خوب بازی نکرده! به نظر من فدرر الان از استرالیا هم اماده تره!
|
به هیچ وجه فدرر آماده تر از استرالیا نیست!اگه بازی های استرالیا راجر رو یه مرور بکنی متوجه میشی راجر در بازی با هیوویت چه کارا کرد!در بازی با داویدنکو همه رو شگفت زده کرد و فینالم که با یه بازی منطقی قهرمان شد!استرالیا بی نظیر بود!با سونگا که دیگه حرف نداشت..راجر باید کمتر ارور کنه!
QUOTE]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pouriya.alex
موافقم
|

کاشکی یه فلش بک به استرالیا میزدید!!!
نه اینکه میگم راجر بده ها!راجر خوبه ولی بازیش در مقایسه با استرالیا یکم ضعیف تره!
ولی بهش اطمینان دارم که میتونه قهرمان بشه اگه مث بازی های قبلش بازی کنه در مقابل کم ارور بده!
راجر تو قهرمانی