نمایش پست تنها
قدیمی 09-10-2010, 11:42 PM   #7
koury
Administrators

آواتار koury

پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش، جینپری،موری،گاسکه، گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا ورداسکو،نلبندیان، باقداتیس،گولبیس، کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا ،سورانا،ماریا،وی

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Afshin نمایش پست ها
بازم شروع کردی به رفتن تو جاده خاکی

ببین اگه رافا یه روز استراحت کرده ، حریفش هم یک روز استراحت کرده ، ولی اگه بازیش رو مینداختند بازی دوم ، خود شما میگفتی رافا تا فینال کمتر استراحت کرده . الان که بازی اوله چه ضرری برای رافا داره ؟ میشه بفرمایید که ما هم متوجه بشیم ؟
میخوای بگی فدرر 2 روز و چند سال استراحت کرده و رافا 1 روز ؟ خب یوژنی هم یک روز استراحت کرده ، با راجر و نواک که بازی نداره ، با یوژنی بازی داره . . . زمان بازی هر وقتی که باشه رافا و یوژنی به اندازه ی هم استراحت کردند و حقی از رافا ضایع نمیشه . توی فینال هم که باید با برنده ی بازی راجر و نواک بازی کنه ، و بازیش زود تر از نواک و راجر تموم میشه و قطعا به سودشه . بازم میگم توجه کن که بازی فینال فردای نیمه نهایی برگذار میشه ، هیچ روزی استراحت ندارند .
همین شما ، خود شخص شما ، گفته بودی توی مادرید 2009 ، رافا چون شب قبل از فینال با نواک بازی خیلی سختی داشت ، نتونسته بود به طور کامل ریکاوری کنه ، منم در جواب استرالیا رو مثال زدم و گفتم نادال از نظر بدنی با این شرایط مشکل نداره و مجددا خود شخض شما ، تاکید میکنم خود خودت ، گفتی که استرالیا فرق داشت ، چون بین نیمه نهایی و فینال یه روز استراحت داشت واسه ریکاوری وقت داشت . و دقیقا یادمه که یه عددی بین 24 تا 48 مثال زدی که واسه ریکاوری کافیه ، که نمیدونم این عدد و از کجا در آوردی ! تازه اینو هم درنظر بگیر که بازی های گرنداسلم Best of five هست و مستر Best of three یعنی برنده ی بازی نواک و راجر خیلی هم که راحت برنده بشه باید 3 ست بازی بکنه . حالا اگه بازی بخواد طولانی هم بشه که دیگه بیشتر اثر خودشو نشون میده .
حالا میشه توجیه کنی منو که این که اگه رافا بازی دوم رو انجام میداد چه سودی میبرد ؟ نسبت به یوژنی بیشتر استراحت میکرد ؟ که نمیکرد
نسبت به راجر و نواک بیشتر استراحت میکرد ؟ درسته بیشتر استراحت میکرد ، ولی با نواک و راجر که فردا بازی نمیکنه ، با یوژنی بازی میکنه ، تازه باعث میشد که تا شروع بازی فینال نسبت به نواک و راجر کمتر استراحت کنه . واقعا نمیتونم این توجیهاتت رو هضم کنم !

من بحثم یوژنی و رافا نبود، تو خودت رافا رو کشیدی وسط... فدرر دو روز استراحت کرده، با حریفان آسونتری بازی کرده و وقت کمتری تو کورت گذرونده! در مقابل رافا هر چند ستی نباخته ولی بیشتر تو زمین بوده و بازیهاش بمراتب سخت تر بوده!!

بهونه نیست اینا فقط نظر منه... ممکنه اصلا فینال فدرر-رافا رخ نده، یا رخ بده و حتی فدرر ببره یا شایدم رافا ولی در کل دیگه مسئولین US Open کم و کسری نزاشتن از اون قرعه و برنامه ریزی دور های اولیه تا همین برنامه ریزی نیمه نهائی...
koury آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: