نمایش پست تنها
قدیمی 09-10-2010, 03:19 PM   #549
koury
Administrators

آواتار koury

پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش، جینپری،موری،گاسکه، گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا ورداسکو،نلبندیان، باقداتیس،گولبیس، کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا ،سورانا،ماریا،وی

دیشب به نظر من رافا اصلا مثل بازی با ایستومین و سیمون نبود ولی خدا رو شکر بازم تو سه ست برد، نکته ی منفی که رافا بعد از 4 بازی Break شد ولی خب بازم همون یه بار بود و تا آخر همه ی Break Point ها رو Save کرد.

فورهندشم تو دو ست اول کلا بی جون بود که فکر کنم بیشتر بخاطر وزش شدید باد تو اون دو ست اول بود. روی بکهند یکی دو تا ضربه ی تماشائی زد و بیشتر سعی میکرد ناحیه ی بکهند رو با Slice بزنه که فکر کنم نکته ی مثبت و خوبیه بخصوص تو این مواقع که باد به این شدت میوزه!

----------------------

امشب امیدوارم برادران برایان نهمین گرند اسلمشون رو ببرن، تیم بوپاتی/کورشی هم تیم فوق العاده خوبی نشون داده و سید های خوبی رو حذف کردن، ولی برادران برایان مثل اونها نیستن و بعیده بتونن مقابل این دو برادر کار شاقی بکنن!؟

همینطور در مورد بازیهای زنان امیدوارم کرولین و کیم به فینال برسن، کرولین همین 17 روز پیش زووناروا رو مغلوب کرد و کیم هم هر دو سالی که قهرمان US Open شده ونوس رو تو مسیر فینال شکست داده!

در مورد بازی نیمه نهائی مردان، نکته ی عجیب در رویاروئی های نواک و فدرر اینه که نواک سه ساله فدرر رو شکست نداده و همه ی 4 بازی اخیرشون رو راجر برده!!! باید دید آیا نواک برای چهارمین سال در نیویورک مغلوب فدرر میشه یا بالاخره میتونه تو اینجا شکستش بده؟!
koury آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: