درود
بلاخره نادال و یوژنی به نیمه نهایی رسیدند و حالا شاید بتونیم حدس هایی راجع به فینال بزنیم!
اول از همه باید درود بگیم به راجر فدرر و رافائل نادال دوتا اسطوره خوب تنیس که تا به حال هیچ ستی را از دست ندادند و به سمی فینال رسیدند!دیشب نادال مقابل ورداسکو نشون داد که پتانسیل قهرمانی رو داره."خیلی مهم است که دوباره به نیمه نهایی رسیدم"نادال گفت."این خیلی خوب است که بتوانی در یکی از مهمترین تورنمنت های جهان سه بار به نیمه نهایی برسی"رافا گفت..نادال در بازی با ورداسکو هیچ دابل فولی نداشت سرویس های اولش و خوب زد و پوینت هی زیادی بدست اورد..اما وینر هاش کم بود!!!
رافا به خسته بودن ورداسکو نیز اشاره کرده و گفت:من میفهمیدم فرناندو در بازی های قبل بیش از حد معمول خسته شده و بازی های فشرده ای داشته!
نادال در مورد باد گفت"برای من بسیار سخت بود!یکی از روزهای دشوار من بود..سرویس خیلی مهم بود اما خیلی سخت بود کنترل توپ در هنگام toss کردن!این پیروزی برای من خیلی مهم بود"صحبت های نادال پس از بازی!یوژنی نیز گفت:هر چیزی ممکن است اتفاق بیفتد!
با این حال من احتمال برد نادال رو بیشتر میدونم..نادال خوب رو فرمه.باید از عملکرد استان نیز تقدیر بکنیم خوب تونست بالا بیاد و موفق باشه!شاید نادال مقابل یوژنی باز ستی از دست نده
اما بازی مهم سمی بازی راجر-نواک هست که پیش بینی اون خیلی سخت و دشوار هست!
این دو تنیسور بزرگ تا به حال 15بار به مصاف هم رفتن که سهم راجر 10 و نواک 5برد بوده!
12بازی اونها در زمین هارد صورت گرفته که راجر 8تای اون رو برده و 4تاش رو نواک برده!3بازی دیگر در خاک بوده که 2برد برای راجر و 1برای نواک!در 7نیمه نهایی مقابل هم قرار گرفتن که3تای آن(استرالیا2008،میامی،رم)را نواک برنده بوده!راجر تا به حال 2بار در نیمه نهایی یو اس اپن نواک رو ناکام گذاشته ویک بار در فینال مانع از قهرمانی وی شده..حالا شاید نواک ایندفعه دیگه دوست نداره باخت پارسالش و سالای قبل تکرار بشه!نتیجه بازی غیر قابل پیش بینی هست اما اگه راجر بتونه فرم الانش و حفظ کنه میتونه با تجربه،فکر و خودش بازی رو ببره و به فینال برسه
Come On Roger
You Best
این عکس زیبا تقدیم به تمام طرفدارن دوست داشتنی رافا