نمایش پست تنها
قدیمی 09-10-2010, 12:12 AM   #529
koury
Administrators

آواتار koury

پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش، جینپری،موری،گاسکه، گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا ورداسکو،نلبندیان، باقداتیس،گولبیس، کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا ،سورانا،ماریا،وی

نقل قول:
نوشته اصلی توسط delpie نمایش پست ها
دوست عزیز با دقت بخون در ابتدا بعدش موضع بگیر.آدم میتونه چشمشو ببنده بگه هیشکی تو استادیوم ایران فحش نمیده میتونه خیلی چیزارو نبینه و نشنوه.اما این مسایل هست اما برای بار چندم می گم بیخیال باشید با دید مثبت به ورزش مورد علاقمون برسیم.من در تاپیک قبل گفتم حافظه ما طرفدارا مث خودم ضعیفه چون این بازیکنای به این خوبیو زود فراموش میکنیم.فقط تاپ رنکها رو یادمون میمونه که اونارو هم بکشی پول اینجوری به دست نمیارن.تنیس فراتر از ورزشه.اینو در 10 سال عشق و بازیم فهمیدم.
we leads one game to love for ever from everyone because we love tennis.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezavahdani نمایش پست ها
سلام

بعضی ها مثل این که خیلی ناراحت شدند

من گفتم تبانی وجود داره. من نگفتم نادال تبانی کرده. فدرر تبانی کرده. نادال اراده کنه ورداسکو رو له می کنه. 12 بار با هم بازی کردند نه 10 بار و هر 12 بار رافا برده

راجر هم 3000 بار هم اندی رادیک رو ببره من نمیگم حتی یکیش تبانی بوده

این وصله ها به این 2 نفر نمی چسبه اما تبانی در تنیس وجود داره. حالا شما همش صورت مساله رو پاک

کنید

دوست عزیز من خودم گفتم قبول دارم این چیزا هست ولی وسعتش این حدی که جنابعالی و دوستتون میگید نیست...فدرر از اول که 16 تا گرند اسلم بنامش نزده بودن!!! یا رافا همینطور... اینا از اول که قرار نبوده اینطوری بزرگ بشن، حالا اون بنگاه ها از کجا میدونستن اینا قراره گرند ببرن که نرفتن سراغشون؟؟ حتی تو Case داویدنکو هم از اینا سوال کردن و گفتن تاحالا هیچ کس بهشون پیشنهاد نداده...!!

یه کم فکر کردن چیز بدی نیست، شما میگی آنچیچ فلان و کانیاس بهمان!! من میگم دلایل و منظورت رو بگو شما بجائی که اگه دلیلی داری بگی میای میگی بیخیال!!! یا حرفی نزن یا میزنی تا تهش واستا...
koury آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: