09-09-2010, 09:17 PM
|
|
Senior Member
سپاس: 5,795
در 209 پست 1,840 بار سپاسگزاری شده
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط PowerVu
به همه دوستانی که اتهام کثیف تبانی رو مطرح کردند. واقعاً دست شما درد نکنه. خدا میدونه الان دارم گریه میکنم. واقعا نمیدونم چی باید به شما بگم. فقط به همین حد بسنده می کنم که تنیس، ورزشی که من عاشقشم و باهاش زندگی میکنم جای این کثافت کاریها نیست. این وصله ها به این ورزش نمی چسبه. تنیس پاک ترین رشه ورزشی دنیاست. این گفته من تنها نیست، خودتون می دونین که چنین چیزی در این ورزش تقریبا امکان اتفاق افتادنش 0 درصد هم کمتره!
نه فدرر نه نادال و نه هیچ تنیسور مطرح یا Minor دیگری با تبانی نمی تونه در دنیای تنیس بمونه. هرگز!
واقعاً که خیلی بی انصافی کردین و این مطالب رو نوشتین. اشک تو چشمام هست و خون تو دلم.
به جای استقبال از رویارویی احتمالی فدرر، نادال چه فکرهای کثیفی رو به ذهنتون راه دادید!
امیدوارم با دقت نظر بیشتر در تک تک بازی ها و زحمتی که همه تنیسورها برای پیروزی می کشند، این دید منفی و ذهنیت بسیار غلط از وجودتون پاک بشه.
خیلی ناراحتم خیلی!!
|
دوست عزیز احساسات پاکت قابل تقدیره
من تازه مطالب رو خوندم.
بنظرم بحث تبانی ورداسکو و نادال و تنیسورهای حرفه ای تو گرانداسلم های مهم خیلی مضحکه و با هیچ منطقی سازگار نیست.
ولی بحث تبانی در ورزش تنیس و شرط بندی های اون مدت هاست رایج و شایع است، مخصوصا اینکه نمره بندی ها و پوینت و گیم و ست و بازی خیلی متنوع است.
واقعیت رو نمی شه فراموش کرد، بحث تبانی و انواع تبانی ها توی تنیس اینجا نیست، وگرنه می شد برات حدود 100 تا مثال مختلف و حالات متنوع تبانی رو حتی برای تنیسورهای حرفه ای (البته غیر از گرانداسلم ها و مسترزها) میشه مثال زد.
من عاشق تنیسم چه دیدنش چه بازی کزدنش و چه بحث و تبادل نظر درباره تنیس. ولی اینو فراموش نکنید تنیس جز ورزش هاییه که اصلا در این زمینه پاک نیست.
تنیس مثل خیلی از ورزش های دیگه گرفتار تبانی در شرط بندی هاست (چه شما دوست عزیز خون گریه کنی یا نکنی)
ولی با اطمینان بالایی میشه گفت راجر ونادال و خیلی دیگه از حرفه ای ها از این قضیه مبرا هستند و درآمدشون از این راه نیست.
موفق باشید
|
|
|