نمایش پست تنها
قدیمی 09-09-2010, 07:16 PM   #514
PowerVu
Xpelled Mentor

آواتار PowerVu

پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros. ✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N

نقل قول:
نوشته اصلی توسط swiss_maestro نمایش پست ها
دوستان اينا كي بودن در تيم راجر نشسته بودند. چقدر ادم جمع كرده بود. يكيش باباش بود يكيش مامانش بود يكيش ميركا بود يكيش پاول بود. بقيه كي بودن? خواهر راجرم بود من تا حالا قيافه خواهر راجرو نديدم خيلي دوست دارم ببينم چه شكليه.

دوست عزیز چطور نشناختین؟

این خانم Gwen Stefani خواننده مشهور امریکایی هستند دیگه. من و خواهرم عاشقش هستیم. اون آقا هم Gavin Rossdale همسر خانم Stefani هستند که ایشون هم خواننده هستند. خانم Stefani خواننده گروه راک No Doubt's هم هستند.

خوش به حال فدرر و میرکا. من خیلی ایشون رو دوست دارم و اکثراً وقتی راجر در امریکا هست به تماشای بازی هاش میآن.

=================

================

====================

==============

PowerVu آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: