نمایش پست تنها
قدیمی 09-09-2010, 07:00 PM   #513
PowerVu
Xpelled Mentor

آواتار PowerVu

پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros. ✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N

به همه دوستانی که اتهام کثیف تبانی رو مطرح کردند. واقعاً دست شما درد نکنه. خدا میدونه الان دارم گریه میکنم. واقعا نمیدونم چی باید به شما بگم. فقط به همین حد بسنده می کنم که تنیس، ورزشی که من عاشقشم و باهاش زندگی میکنم جای این کثافت کاریها نیست. این وصله ها به این ورزش نمی چسبه. تنیس پاک ترین رشه ورزشی دنیاست. این گفته من تنها نیست، خودتون می دونین که چنین چیزی در این ورزش تقریبا امکان اتفاق افتادنش 0 درصد هم کمتره!

نه فدرر نه نادال و نه هیچ تنیسور مطرح یا Minor دیگری با تبانی نمی تونه در دنیای تنیس بمونه. هرگز!

واقعاً که خیلی بی انصافی کردین و این مطالب رو نوشتین. اشک تو چشمام هست و خون تو دلم.

به جای استقبال از رویارویی احتمالی فدرر، نادال چه فکرهای کثیفی رو به ذهنتون راه دادید!

امیدوارم با دقت نظر بیشتر در تک تک بازی ها و زحمتی که همه تنیسورها برای پیروزی می کشند، این دید منفی و ذهنیت بسیار غلط از وجودتون پاک بشه.

خیلی ناراحتم خیلی!!

PowerVu آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: