نمایش پست تنها
قدیمی 09-07-2010, 12:05 AM   #400
Mohammad_Joulaei
Former Staff

پستها: 2,205
سپاس: 4,850
در 1,728 پست 11,911 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rafa نمایش پست ها
درود، دوست عزیز گفته باشم بحث در مورد قرعه رو خودتون شروع کردید!
اولا که قرعه ی رافا سخت ترین بود قبل شروع بازی ها! من خجالت میکشم گاباشویلی رو با دابول، کابول حالا هر چی مقایسه کنم و همچنین ایستومین را با بک!
بازیا شروع نشده رافا به یه حریف تخس خورده بود!
دابول و بک در حد یه حریف تمرینی بودن!
متیو در حد یه حریف دور اولی بود، البته از حق نگذریم راجر عملکرد بسیار خوبی تو اون بازی داشت!
ملزر هم یه حریف از پیش باختس کمااینکه تو ویمبلدون به اثبات رسونده !
راجر بازیای سختش از یکچهارمه! که این طبیعیه
ورداسکو یا دو تا داوود فرقی نمکینه هر سه بازیکن خطرناکین و ورداسکو و داوود(فرر) نشون دادن که میتونن پا به پا بازی کنن! مخصوصا این داوود که از بیس لاین سگ جونه!
اگه منظورتون نیمه نهاییه که موری حذف شده، خوب تنیس هست و غیرقابل پیش بینی ! ولی از کجا مطمئنید که موری میتونست سم کوئری رو با ساپورت آمریکاییا ببره ، خود کوئری و واورینکا حریف سختی برا نیمه نهایی اند!
در مورد سختی اونور جدول هم باهاتون موافقم قرعه جوکر خیلی سخته! ملزر کجا و فیش کجا؟!!!

من راجب قرعه اولين باره حرف ميزنم!!!!و جواب دوستان نادالي رو ميدم!!!! از فريد يا بقيه دوستان بپرس كه مدير ارشد سايت دفعه اول از قرعه خورده گرفت!!!!!

اين نظر شخص شماست
.و قابل احترامه!!!!ولي نظر خيليا اين نيست!!!

نميدونم چه حريف دور اولي بوده كه هوويت قهرمان سابق اين بازي ها رو حذف كرد!!!!

اين در شان يك پاي نيمه نهايي رولند 2010 نيست كسي كه جوكوويچ و اون آقا داوود سگ جونتون رو حذف كرد

اره والا انوشا شاهقلي هم پا به پا بازي ميكنه!!!!

جوابي هم براي جواب احتمالي اين پست ندارم چون تازه تونستم تمام پست ها رو بخونم برا جلوگيري از تنش و ناسزا گويي!!!

ویرایش توسط Mohammad_Joulaei : 09-07-2010 در ساعت 12:26 AM
Mohammad_Joulaei آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad_Joulaei به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: