نقل قول:
نوشته اصلی توسط dane
من یه مصاحبه از Nadal در استرالیای امسال خوندم که برای دریافت سرویس بازیکنان Big Server مانند Karlovic , Isner و Roddick وی مانند دروازبانها در فوتبال که 50-50 می کنند وی هم قبل از زدن سرویس اینکار رو می کند.
بله دریافت سرویس رو می توان از روی Ball Toss و از روی اینکه بازیکن در چه امتیازهائی به کدام سمت سرویس می زند حدس زد ( مثلا در امتیازات حساس مانند Break Point ها و و مهمترین امتیاز هر Game که 15-30 است و 30-30- و Deuce.
البته برخی بازیکنان از یک Ball Toss سرویس میزنند و برای زدن سرویسهای مختلف Ball Toss شونو عوض نمی کنند که دریافت سرویس اینگونه بازیکنان سختتر هم میشود.
برخی بازکنان هم Ball Toss شون پائینه مانند Monranes که Hewitt که یکی از بهترین Return of Serve های جهان رو داره بعد از اولین باری که باهاش بازی کرد گفت که سرویس وی قوی نیست اما چون Ball Toss بسیار پائینی داره خواندن سرویسش خیلی سخته.
اما این حرف Nadal که روزگاری یکی از بهترین Return of Sreve های جهان را داشت کمی ما را به همان گفته گزارشگران و حرفهای خودمون که بعد از بازگشتش از مصدومیت در سال گذشته اصلا Return of Serve ش مانند گذشته نیست می اندازه.
به نظر من در حال حاظر مقایسه Return of Serve بازیکنانی که شما مثال زدید با Nadal درست نیست. و در یک دسته قرار نمی گیرند.
محمد جان چیزیه که من نه تنها راجع به Nadal بلکه در مورد برخی بازیکنها هنگامی که در مسابقات TMS سیستم Hawk Eye سرویسهارو نشون میده دیدم برام جای تعجب داره که شما که اینهمه نکته سنجید چه جور ندیدید.
|
من اصلا قبول ندارم رافا قبل از مصدومیتش Return of Serve ش روی هارد سریع بهترین بوده!
فرید جان، من نگفتم عقب وا نمیسته، بحثم سر 4 متر اونم رو هارد کورته، رو خاک رو بعضا شاید بیاد.
ولی رو هارد اصلا بدرد نمیخوره این نوع استایل، به خصوص هارد سریع، مثلا همین بازی با گاباشویلی رافا ریترن لوپی میکرد رو بیسلاین، گاباشویلی از همونجا وینر میزد. حالا شما فک کن بری 4 متر پشت بیسلاین، اولا اکثر ریترن های خیلی کوتاه میشه و نهایاتا یه وینر خیلی راحت از جانب حریف.
رافا امسال رو هارد بسیار نزدیک میایسته نسبت به سالهای قبل، که خب طبیعیه خیلی از توپها رو از دست بده.