نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad_Joulaei
فريد عزيز اگه ميشه راجب بازي جيمز بليك و اينده اي كه پيش و رو داره بگيد.
|
محمد جان
این بازی میتونست خیلی در اینده بازی Blake تاثیر گذار باشه
چون حرفهائی از کناره گیری و بازنشسته شدن وی در اواخر سال به گوش می رسه و اگر وی میتونست که Tie Break ست دوم رو از ان خود کنه و اگر باد نمیومد ( جدا از برخورداری از Ball Toss پائین و Footwork خوب برای Adjust کردن با حرکات ناگهانی توپ و استفاده از ظربات Top Spin دار به جای Flat ظربه زدن و به دنبال Percentage ها رفتن باد همواره به ضرر بازیکنان ULtra Aggressive و کسانیست که Take the ball on the rise and take it early می کنند من شانس خوبی بر روی این سطح Hard سریع در برابر Djokovic اگر بازی در اوج گرمای روز برگزار می شد قائل بودم).
البته اینها همه اما و اگره و واقعیت اینه که Blake بعد از مصدومیتی که برای زانوش پیش اومد روز به روز داره به خداحافظیش نزدیک میشه
بازکنی که روزی رنک 4 جهان بود امروز در برابر بازیکنانی مانند Istomin که روزگاری به راحتی با انها روبرو میشد ( به علت Swing بسیار کوتاهش از طرف بکهند که در در برخی موارد در واقع مانند Block کردن توپ میمونه و سرعت خوبش در Retrive کردن و دفاع نصفه و نیمه ای که داشت وی همواره در برابر بازیکنان Ultra Aggressive رکورد خوبی داشت ) دست و پا بسته و بی انگیزی به نظر میومد.
به هر حال من همیشه Blake رو تحسین کردم
چون هنگامی که وی در جوانی با مشکل کمر درد روبرو بود و پزشکان به می گفتند که محاله که شما بتوانی تنیس بازی کنی وی توانست نفر چهارم جهان بشه
راجع به افتخاراتش خیلی حرفی نمی زنم اما رنک 4 جهان بودن در زمانی که امثال Federer و Nadal رنک 1 و 2 رو گرفته اند اسان نیست.
انسانها با هم متفاوتند
برخی ها مانند Djokovic در Monte Carlo زندگی می کنند تا مالیات ندهند
برخی ها مانند Nadal سهام باشگاه می خرند
من از خود Nadal و تمامی هوادارنش معذرت می خوام
نمیدونستم این مساله رو محمد جان
نه من نظرمو گفتم ایرادی نداره اگر در کنارش مانند Nadal اینگونه فعالیتها هم انجام بشه
دمش گرم
ممنون محمد جان دید منو راجع به Nadal عوض کردی
نداشتن اطلاعات باعث شد من اون حرفو بزنم
باز هم ببخشید
برخی ها هم مانند Blake مرکزی را برای درمان بیماران سرطانی راه می اندازند
برخی ها هم مانند Federer در افریقای جنوبی سرپناهی برای بچه های بی سرپرست درست می کنند.