با سلام
بازي هاي ديشب بازي هاي جذابي بودند با وجود اينكه سرعت باد خيلي زياد بود! اما باعث نشد خيلي كيفييت بازي پايين بياد!
بازي راجر و متيو يك بازي بسيار جذاب بود چرا كه متيو تا اخر بازي نا اميد نشد و در برابر راجر خوب بازي كرد و راجر هم كه فوق العاده بود همه چيزش. نكته جالبي كه وجود داره اينه كه اگر در برابر راجر سرو اول رو خراب كردي مشكل ميتوني روي سرو دوم براي گرفتن امتياز حساب باز كني چون كه تقريبا اكثر سرو دوم را راجر از حريفش ميگيره و اين را توي بازي هاي گذشته نشان داده است.
بازي جوكويچ هم كه از قبل برنده بازي مشخص بود اما بليك فراتر از پيش بيني ها ظاهر شد و بازي خوبي را ارائه كرد مخصوصا در ست دوم و در تاي بريك كه نواك را بد جوري اذيت كرد!
در مورد رافا هم يه نكته بگم و اون اينكه اگر به همين صورتي كه داره سرو ميزنه پيش بره ديگه خيلي سخت ميشود كه جلوش ايستاد چون قبلا رافا از ناحيه سرو واقعا نقص بزرگي داشت اكثر سروهاش رو با اسپين ميزد اما الان تمامشون فلت شدن ! و الان به نظر من تبديل به يك بازيكن كامل شده و از اين به بعد ميشه با اين نوع بازي كردن روي تمام سطوح براش شانس قهرماني قائل شد. نكته جالب ديگه اينكه نسبت به قبل خيلي هجومي تر بازي ميكند و اين ميتونه كمك بزرگي براش باشه در بازي هاي اينده. به نظر من كلا روز به روز داره بهتر ميشه البته اگر همينطور فرم خودش رو حفظ كند!
در مورد بازي هاي زنان هم به نظر من برنده بازي ها كيم و كارولين هستند چون بازي هاي انا و ماريا نسبت به اين دو بازيكن فانتزي تر هست و از نظر فني ضعيف تر و به نظر من بازي هاي كيم و كارولين و همچنين سرنا كه در اين بازي ها حضور ندارد از نظر فني و قدرتي خيلي سر تر از بازي هاي بقيه تنيسور هاي زن هستند جون ثبات بيشتري دارند در بازي!
به اميد قهرماني اسطوره
موفق باشيد
در پناه حق
ویرایش توسط farhad10 : 09-05-2010 در ساعت 09:06 AM
|