نمایش پست تنها
قدیمی 09-04-2010, 12:03 AM   #275
Mohammad Reza
Former Staff

آواتار Mohammad Reza

پستها: 2,097
سپاس: 16,684
در 2,094 پست 23,774 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فقط و فقط راجر فدرر بزرگ

خب امروزم بازی های یو اس اپن رو به لطف خدا مشاهده کردم.
بازی بنتو-روبردو بخاطر مصدومیت از ناحیه مچ دست بنتو،به نفع روبردو به پایان رسید!حالا اگه بنتو برنده هم میشد بازی بعدش با لودرا دوست صمیمیش داشت!در کل روبردو بازیکن خوبیه ولی فکر نکنم از پس این لودرا بر بیاد..بدجور زده به سرش!عالی سرو-والی میکنه!لودرا هم در یه بازی تقریبا راحت هانسکو رو شکست داد!
و اما یکی از زیباترین بازی ها رقابت بین دو تنیسور جوان و آینده دار بود که در یک ماراتون فشرده و سخت در حالی که هریسون 18ساله 3مچ پوینت داشت جلو چشم هزاران آمریکایی این مچ پوینت ها را از دست داد و شکست خورد!هریسون بسیار جوان و خام بود و این تجربه بسیار خوبی براش میشه که در آینده به یه تنیسور فوق العاده تبدیل بشه..اون تا همین جاش خیلی کارها کرده..استاخوفسکی تجربه اش بیشتر هریسون بود و در نیو هون با قهرمانی تونست خودش و به دنیای تنیس معرفی کنه!من دوست داشتم هریسون ببره بچه خوبیه؛خیلی ساکت بود
کلا از ایسنر خوشم نمیادچه سرویسایی زد تو سروینگ فر د مچ!!!
مورای هم مث راجر فعلا حریف درست و حسابی نیومده که بازیش و بسنجونیم!ولی در کل خوب نشون داده و بد رقیبی واسه ماتادور اسپانیایه!
کیم هم که بازی رو برد ولی اوایل بازی بد شروع کرد..داشت نگرانم میکرد!امسال به نظر من تنیس زنان خیلی گرم و حساسه واسه من!ایوانویچ(اگه ببره)،کیم،استوسر،دمنتیوا یه طرفن و بازی های دور چهارم خیلی بازی های قشنگی میشه!امسال تنیسورهای زن همشون خوب نشون دادند!برعکس مردان که خیلی ها حذف شدند!
بازی نادال هم به نظر من بازی قشنگ و فشرده ای میشه؛اگه ایستومین مث بازی هایی که کرده خوب نشون بده!ولی نادال همیشه ناداله.حتی اگه بد باشه بازم میبره که بدم نیست
Mohammad Reza آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: