09-03-2010, 10:20 AM
|
|
Senior Member
سپاس: 1,721
در 127 پست 1,045 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اسطوره راجر
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط PowerVu
واقعاً که حیف شد!
اما بیچاره اندی رادیک لابد تا چند ساعت آینده محکوم به جزای نقدی می شه!
یک داور خانم خط، وقتی رادیک حسابی عقب افتاده بود هنگام زدن سرویس از اندی خطای رفتن پا روی خط سرویس رو گرفت و متاسفانه رادیک با تندی الفاظ خوبی رو به زبان نیاورد! صحنه ی آهسته ویدیویی، تصمیم درست خانم داور رو تایید کرد اما اندی گویا این صحنه رو ندیده بود و تا آخر بازی به داور و اون خانم با وقار مودب هی تیکه می نداخت!
البته از درخشش یَنکو تیپسارِویچ هم نباید گذشت. من تا حالا این صرب رو انقدر پر قدرت و با صلابت ندیده بودم! شایسته ی پیروزی بود اما صد افسوس که رادیک روز به روز داره ضعیف تر می شه! فدرر یکی از دلایل اصلی پایین اومدن روحیه ی تلاش برای قهرمانی رادیک بوده. در چندین فینال و نیمه نهایی گرند اسلم این فدرر بوده که با شکست دادن رادیک اون رو از کسب مقام قهرمانی محروم کرده و بدون شک تلخ ترین اون ها فینال بسیار نزدیک ویمبلدون 2009 بود که رادیک فقط چند گیم با قهرمانی فاصله داشت اما بریک شد و بازی کش دار و در آخر راجر فدرر قهرمان شد.
رادیکی که رکورد سریع ترین سرویس در دنیای تنیس رو در اختیار داره امشب خیلی حالش بد خواهد شد!
حذف در این مرحله و جلوی چشمان هموطنانش یه فاجعه بود!
|
ای فدرر پول دوست.
ای فدرر بی رحم.
ای فدرری که روحیه تلاش رادیک رو آوردی پایین.
ای فدرری که رادیک رو محروم کردی از کلی جام
ای فدرری که همه گرنداسلم هات از رو خوش شانسی بوده و مسئولین از قبل جدول رو برات چیده بودن.
ای فدرری که تمام موفقیت هات به خاطر سرویس بوده.

عاشق پست های شما فدرر ستیزان محترم در مورد فدرر هستم.
|
|
|