نمایش پست تنها
قدیمی 09-03-2010, 08:05 AM   #254
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Red-Line نمایش پست ها
سلام محمد جان .

اقا پارسال دوست امسال اشنا

محمد عزیز اول از همه واقعا بهت یه خسته نباشید جانانه میگم . یادمه از اون اول بچگیتم بچه اکتیوی بودی با ارزوهای برزگ ( دوران بچگیت که یادته کجا رو میگم ؟ ) که داری به امید یزدان به همشون میرسی . انشاالله همیشه موفق باشی

من یه پیشنهاد داشتم . به نظرم برای اینکه این سایتم خدایی نکرده مثل اون بخش سابق نشه بهتره که تاپیک های کل کل هواداران و تحلیل های فنی جدا بشه . چون هم سایت اونقدر بزرگ و پر بازدید شده که کششو داشته باشه و هم باعث میشه این دو مقوله کاملا جدا در 2 تاپیک کاملا جدا پیگیری بشه . به عنوان مثال یه تاپیک باشه به اسم " گپ و گفت " یا " کل کل " مسابقات گرنداسلم . یه تاپیک جدا هم باشه برای تحلیل ها فنی و انالیز و امار ارقام بازی ها .

به نظرم هر تاپیک بیننده های خاص خودش رو داره . اینطوری تمام دوستان می تونن به خواسته های خودشون برسن . چون واقعا به نظر من شان تاپیک وقتی به طور مثال عرض میکنم بحث سوئیگ و پلیر استایل هست یکی بیاد بگه فدرر سرور ناداله حفظ نمیشه . البته خدایی نکرده من اصلا قصد ناراحت کردن و جسارات به هیچ یک از عزیزان ندارم . هر دو بحث جذابیت های خاص خودش رو داره . ولی اینکه هر دو در یک تاپیک عنوان بشن به نظرم خیلی جالب نیست . از لحاظ اداره دو تاپیک و قوانین هم ممکنه در ابتدا کمی مشکل باشه ولی فک میکنم بعد از یه مدت تمامی دوستان مدل کار دستشون بیاد و مشکلی از این بابت نباشه .

زیاده گویی و پرحرفی منو ببخشید . اگر هم خدایی ناکرده کسی از حرف های من ناراحت شد من باز هم معذرت خواهی میکنم . واقعا قصدم پیشنهاد بود نه جسارت .

با تشکر
بهمن

سلام بهمن جان
اون مثل رو من باید به تو بگم
بهمن جان ممنون از پیشنهادت، البته تا حدودی این کار شده، مثلا فرید برای شرایط بازی و تحلیل های فنی تاپیک جداگونه داره، ولی اینم باید در نظر بگیریم که جدا کردن کامل این دو تا کار راحتی نیست و باعث سردرگمی کاربر میشه، خیلی از بحث های فنی هم بحث برانگیزه، اونجوری هی باید پستها رو بین این دو تا تاپیک جدا کنیم. و اصلا تشخیصش سخته!
ولی درسته خیلی از مطالب خوب بعضا بین پستهای این تاپیک گم میشن که باید چاره ای براش اندیشه بشه.
سپاس
Mohammad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: