نمایش پست تنها
قدیمی 09-02-2010, 02:47 PM   #228
Rafa
Rafa's Fan

آواتار Rafa

پستها: 937
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova

نقل قول:
نوشته اصلی توسط sspol نمایش پست ها
نميدونم چرا اينقدر رافا لاغر شده و خيلي بد داره بازي ميكنه نگرانش شدم
درود
آیا منبع موثقی در مورد اینکه رافا لاغر شده دارید؟!!! فکر نمیکنم وگرنه تا حالا خبرنگارا سوال پیچش کرده بودن و او هم جواب داده بود
اتفاقا امیدوار کننده بود ! فراموش نکنیم که حریف رافا گاباشویلی بود نه دابول!!!
وای سرویسا چی شدن یعنی عالی سرویس زد! من که تا حالا ندیده بودم رافا اینجوری سرویس بزنه، سرویسای سریع که فک کنم رافا سریعترین سرویس کرییرش رو تو همین بازی زد با سرعت 209 کیلومتر گفته منتظر سرویس 135 مایلی باشید البته با خنده وقتی رو سرویس تمرکز کنه همه چی حله! کاش همیشه اینجوری سرویس بزنه
بکهند هم خوب بود نسبت به دو تورنمنت گذشته ، البته زیاد بکهند ندیدیم ولی در مجموع امیدوار کننده بود!
نباید از بازی بسیار خوب ویلی هم بگذریم، هر چقد رافا خوب سرویس میزد ویلی هم خوب میزد نتیجه ی نزدیک بازی (دو تا تای بریک) به خاطر سرویس های خوب هر دو بود!
شدیدا اگرسیو که این اگرسیو بودن رو از رولند به یاد دارم که اونجا چپ و راست رادیک رو وینر میکرد
فرهند و بکهند هر دو رو سالید میزد، آمار نت پوینتهاش که واقعا عالی بود! حتی یه سرو و والی کار قهار به سختی بتونه چنین نت پوینت هایی داشته باشه! فک کنم 27 تا از 31
Rafa آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: