نمایش پست تنها
قدیمی 09-01-2010, 01:23 PM   #186
babak59
Member

آواتار babak59

پستها: 71
سپاس: 500
در 71 پست 550 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: matador,roger,del potro,novak,feranchesco rios,pet,berdych,gulbis..........,

نادال دیشب خوب نبود و بازی خوبی از خودش نشان نداد .فکر کنم نادال با شیوه جدیدی که مربی هاش براش در نظر گفتن که بازی کنه مشکل داره،من دقایقی از بازی احساس میکردم نادال داره تو بازی تمرین میکنه تا بکهندش قوی تر بشه.همچنین ناگفته نماند کم کردن وزن هم تاثیر زیادی تو بازیش داشته ، صورت نادال فقط شده بود استخوان . اما نباید از این مسئله بگذریم که گاباشویل توی فرم خوبیه و اگر به آمار بازی هاش توی چند تورنومنت قبل از us open نگاه کنیم میبینیم که پیشرفت خوبی داشته . بازی بعدی نادا ل هم سخته و با ایستومن اونم که اخیراً پیشرفت خوبی داشته . کلاً گروه نادال از فدرر خیلی سخت تره .ولی نادال تا نیمه نهای راحت بالا می آید . یادتون باشه نادال توی ویمبلدون هم اوایل راند مشکل داشت ولی به تدریج بهتر و بهتر شد . هیچ وقت به نادال ناامید نباشید. در بدترین شرایط هم نتیجه گرفته .
اسطوره امید= نادال
گولبیس هم که باخت .
فدرر خوب بود یا بعد ؟ روحیه خوبی داشت و خیلی از اون ضربه ایوانوسویچی که زد خوشحال بود.ولی بازی راحتی جلوی این حریف بی نام و نشان داشت و به زیبایی حریفش رو برد .
گولبیس ، بغداتیس ، هیئوئیت.موناکو ، گونزالس سید های برتر باختن
پولانسکی روبروی موناکو هم بازی خوبی از خودش نشان داد .
بازی ورداسکو با فوجینی هم مثل اینکه قشنگ بوده
کلاً بازیکنان فرانسوی تا این جا خوب نشان دادن.
اینم لینک برنامه بازی های امروز چهارشنبه ساعت 7.30 عصر
http://www.usopen.org/en_US/scores/schedule/index.html?promo=subnav
امروز فکر کنم بازی خوبی بین تیپ سرویس و اندی رادیک باشه

ویرایش توسط babak59 : 09-01-2010 در ساعت 01:40 PM
babak59 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی babak59 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: