نمایش پست تنها
قدیمی 08-19-2010, 02:09 PM   #53
delpie
Member

پستها: 56
سپاس: 31
در 54 پست 257 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andrey Goulobev Denis Istomin Illya Marchenko
پیش فرض دیدگاه من

نقل قول:
نوشته اصلی توسط roger-federer1 نمایش پست ها
من خودم رشته تخصصیم تئاتره و در تئاتر کلا جوون هستیم!جالبه هنرمندای پر مدعای شهر ما با این جوون بودن ما خیلی مشکل دارند!امسالم که برای بار اول تو جشنواره ماه شرکت کردیم و موفق شدیم دیگه بیشتر رنگشون قرمز شد!حالا کم کم دیگه دارن قبول میکنن که ما کمتر از اونا نیستیم
امیدوارم ستاره شما بتونه در ادامه راه به اونچه که میخواد برسه و با گرفتن اولین تایتلش اعتماد به نفسی که باید بدست بیاره رو از آن خودش کنه!
تنیس ورزشه پر حادثه ای هست،یکی دائم در حال مصدومیته!یکی زن میگیره افت میکنه،یکی تا اواخر عمر تنیسش موفقه و یکی نوسان زیاد داره!هیچ چیز قابل پیش بینی نیست..ایستومین در زمانیه که اندی مورای میخواد بعد از سال ها برای بریتانیا گرند بگیره،نادال میخواد تعداد گرند اسلم هاش و بیشتر کنه،نواک جوکوویچ،بردیچ،سونگا و ... خیلی بازیکنان جوون دیگه هستن و راجر فدرری که داره باز خودش و مث قبل آماده تر میکنه..خیلی کارش سخته
راجرم برای رسیدن به این مکان خیلی زحمت کشیده،حتی نادال و بقیه،هر کدوم از اینها سختی هایی برای رسیدن به این مقام رو داشتند ولی تلاش خودشون و زیاد کردند و به آرزوشون رسیدن..به نظر من راجر بی انگیزه نیست،خودش گفته باید20 گرند اسلم بگیرم،و همه دیدیم در تورنتو خیلی جدی بازی میکرد..ایشالله تنیسور مورد علاقت در ادامه راه موفق باشه
ایول.عین این داستانیو که میگی من تو فوتبال داشتم.مربی 1 بار اعتماد کرد جوابشو دادم تا جایگزین بهترین هافبک وسطمون که 31 سالش بود شدم.من واسم شخص استومین مهم نیست.کل جوونایی که میجنگن واسه بهتر شدن و تمرین می کنن عزیز و دوست داشتنین.
موفق باشی و همه جوونا همچنین
delpie آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی delpie به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: