نمایش پست تنها
قدیمی 08-14-2010, 02:59 PM   #1
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط dane نمایش پست ها
بله نزدیکتر می ایستاد اما نه روی سرویس دوم
Nadal همواره بر روی سرویسهای دوم می گذاشت توپ خوب پائین بیاد و به قول معروف Take a good look at it و بعد جواب می داد و معمولا هنگامی که Hawk eye دریافت سرویسشو انالیز می کرد هنگام دریافت سرویس دوم عقب تر از هنگام دریافت سرویس اول می ایستاد , اما دیروز پس از انکه ست اول رو همانگونه سرویسها رو جواب داد و نتیجه نگرفت ست دوم هنگام دریافت سرویس دوم به داخل Baseline می اومد و سعی می کرد با یک Return حمله ای و عمیق رالی رو شروع کنه و حتی بعضی وقتها Winner هم میشد.
به نظر کارشناسان تلویزیونی تاکتیک درستی رو انتخاب کرد ولی میگم چون با این تاکتیک مانوس نیست کمی زمان می بره تا بش عادت کنه و دادن چند Error بر روی Return of serve ی که چنین Early زده شده برای بازیکنی که عادت داره تا از 3 , 4 متر پشت Baselline سرویس دوم را Return کند قابل چشم پوشیه.
در مورد سوالتون:
سرویس Slice بر روی چمن و بر روی برخی سطوح Hard که Low Bounce باشند یا مانند همین سطح که در برابر ظربات Slice عملکرد خوبی داشته باشد به اصطلاح
Skid through the court
می شود و دریافت ان سخت خواهد بود.
همچنین در برابر Nadal بازیکنانی که سرویس Slice خوبی دارند در سمت Deuce Court با زدن یک سرویس Slice خوب می توانند Nadal را از زمین بازی خارج کنند و سپس ظربه خود را به Open Court روانه کنند و یا Back behind nadal بروند و به اصطلاح وی را Wrong foot کنند.
نه فرید جان، اتفاقا از آغاز مسابقات کوئینز، رافا سرویسهای دوم رو سعی میکرد آنرایز بزنه، نزدیک به 100 درصد سرویسهای دوم رو تو بعضیها از بازیها درون زمین ریترن میکرد (به گواه هوک آی). اتفاقا من همون موقع به همین مسئله اشاره کردم. سرویسهای اول هم تا یک یک نیم متر پشت بیسلاین وای میستاد.
درسته، رافا رو خاک سرویسهای دوم رو میره عقبتر به خاطر بونس توپ، رو چمن هم سالهای گذشته همین استراتژی خاک رو پیش میگرفت، ولی امسال رویه رو عوض کرده، هر چند تو بعضی از بازیهای امسال تو ویمبلدون مثل بازی با پتشنر در قسمتهای حساس بازی از همون استراتژی قبلی استفاده کرد.
رو هارد هم کج دار مریض داره از همین رویه استفاده میکنه که به نطر من خیلی بهتره تا اینکه بره عقب. اتفاقا دیروز چند تا ریترن وینر هم زد، به نظرم کلا خیلی بد نبود، به هر حال این کا ریسکش بالاست دیگه.
Mohammad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: