نمایش پست تنها
قدیمی 06-27-2010, 03:10 PM   #428
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط dane نمایش پست ها
با سلام
خب Line up مرحله 1/8 نهائی هم مشخص شد و طبق معمول از این Line up می توان سرعت سطح بازیها را تخمین زد:
Federer ( controlled aggression ) vs. Melzer ( serve and volleyer ) and
Berdych ( ultra aggressive ) vs. Brands ( serve and volleyer ) and
Djokovic ( controlled aggression ) vs. Hewitt ( defensive counter punchers ) and
Lu ( defensive counter punchers ) vs. Roddick ( defensive counter punchers ) and
Benneteau ( defensive counter punchers ) vs. Tsonga ( ultra aggressive ) and
Querrey ( ultra aggressive ) vs. Murray ( defensive counter punchers ) and
Soderling ( ultra aggressive ) vs. Ferrer ( controlled aggression ) and
Mathieu ( ultra aggression ) vs. Nadal ( defensive counter punchers ) and
بازیکنان Big Server:
Federer - Melzer - Berdych - Brands - Djokovic - Roddick -Tsonga - Querrey - Murray -Soderling - Mathieu
بازیکنان Solid Baseliners:
Djokovic - Hewitt - Lu - Roddick -Benneteau - Murray - Ferrer - Nadal
می توان با توجه به استفاده از توپهای بی نهایت سنگین Slazeneger و سطح چمن تازه کار گذاشته که High Bounce است , سرعت سطح بازی ها را متوسط ( Medium Pace ) تخمین زد.
فرید جان من یه ذره میخوام با شما در سبک بندی ها مخالفت کنم.
هر چند کلا به نظرم اینجور کلی تقسیم بندی کردن، زیاد درست نیست، چون بازی به بازی و ست به ست شرایط فرق میکنه، مثال بزنم، بازی رادیک و رافا در مایمی همین امسال، رادیک ست اول و تا اوسط ست دوم، همون استایل Passive هوشمندانه خودش رو اجرا میکرد، بعد کاملا عوض شد، سرو و والی کرد بعضا، به روی تور هجوم اورد بسیار فلت تر بازی کرد، سرویس های دوم رافا رو آنرایز و بسیار اگرسیو جواب داد و ...، یا همین بازی اخیرش با لیودرا تو همین ویمبلدون، تقریبا شرایط مشابهی بود، یه تغییر کلی تو استایلش داد، ا
ما اگه بخوایم کلی بگیم، استایل بازی رافا کاملا متفاوت با موریه، چه جوری میشه عنوان Defensive Counter Puncher رو به جفتشون داد؟ آیا واقعا یه سبک بازی میکنن؟
من اصلا مشکلی با لفظ Defensive ندارم، اتفاقا از دفاع هوشمندانه هم خوشم میاد، مخصوصا نمایش موری امسال تو ویمبلدون عالی بوده، من که خیلی از بازیش لذت بردم، بحث سر چیز دیگه ای، به نظر من بهترین عنوانی که میتونه بازی رافا رو توصیف کنه همون چیزیه که Jeff Cooper تو سایت tennis.about.com گفته: Power and heavy topspin baseliner
رافا جوری بازی میکنه که حریف رو مجبور به ارور زدن بکنه، همیشه هم همنیطور بوده، مخصوصا رو خاک، آره کم پیش بیاد با Pace حریف رو مغلوب کنه، مثل سودرلینگ و ... ولی همیشه به تغییر جهت دادنهای مدامو ضربات سنگین، به خصوص تونسته تو رالی از بیسلاین ، کنترل بازی رو دستش بگیره، در مورد مواردیکه خیلی بد بازی کرده صحبت نمیکنم، استایل کلیشو میگم.
حتی راجر تو یکی از مصاحبه های اخیرش درباره رافا اینو گفته:
نقل قول:
Q. After watching him in the clay court season, do you feel like Rafael has switched his game into a more offensive mood, picking his spots, more aggressive?

ROGER FEDERER: More aggressive? Hmm, I think he's always played somewhat aggressive on clay. I mean, it's his nature of play. Some think he plays defensive because he's got incredible passing shots. But on the offensive with his forehand, he can put it on a dime wherever he wants to do it.

We've seen him play aggressive in the past on hard courts and grass courts. I don't think he needs to prove himself anymore that he can play offensive. Otherwise he wouldn't have been able to win the Australian Open and, let's say, Wimbledon as well.

I felt like what I saw was the old classic Rafa on clay hardly losing sets and matches. That's what we got from him. That's why it's going to be incredibly hard to beat him here at Wimbledon.
در واقع رافا استایل خاص خودشو بازی میکنه، حتی کسایی که مثل بوریس بکر زیاد با رافا رابطه خوبی ندارن، همین دیروز از قابلیتهای تهاجمی رافا و چکونگی کنترل بازی از بیسلاینش تعریف میکردن.
Mohammad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: