06-20-2010, 05:58 PM
|
|
Senior Member
سپاس: 5,795
در 209 پست 1,840 بار سپاسگزاری شده
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad
از همه دوستان معذرت میخوام که این بحث ها اینجا میشه، اگه ادامه دار بشه، به جای بهتری منتقل میکنم.
ولی چون میخوام این قضیه برای همه روشن بشه و هر چند وقت یکبار تکرار نشه، میخوام اینجا بمونه که همه ببینن.
سلام جان، میتونی از خود میلاد و یا دوستانی که باهاش ارتباط دارند، بپرسی که من چقدر با میلاد ارتباط بر قرار کردم تا سعی کنم نظرشو عوض کنم، تا جاییکه، میلاد خودش گفت: من ناراحت میشم تو اینقدر اصرار میکنی، خودتو کوچیک نکن، من تصمیمو عوض نمیکنم.
مطلب دوم، اینطور نبود که ما قبلش قانون نداشتیم، بله تاپیک قانون نداشتیم، ولی توافقی بین اعضای فعال سایت شده بود که دخالت مدیریتی نداشته باشیم تو دعواها و قضاوت رو به سایر افراد فروم بسپاریم، مثلا در قضیه سعید پراگرس، با اینکه خیلی از بچه ها انتظار داشتن که اخراج بشه، خود میلاد مخالف اکید بود.
به عنوان قضیه آخر، من هیچ اصراری ندارم که بگم من همه تصمیماتم درست بوده، نخیر، اصلا!!
ولی میتونم ادعا کنم تمام سعیمو کردم که کاری کنم فروم تک قطبی نباشه، برای همین ابتدای فصل امسال، از میلاد، افشین و سعید و کوروش درخواست کردم، هیئت مدیره تشیکل بدیم، چرا؟ چون پیشبینی میشد، یه روز یه همچین اختلافات پیش بیاد، و در اونصورت دیگه همه چی سر یک نفر که من باشم خراب نمیشد.
تنها کسی که مانع اینکار شد، میلاد بود، به بهانه های مختلف، اول خواستار حذف کوروش شد، با صحبتی که با کوروش کردم، کوروش کنار کشید، باز هم بهانه های دیگه اورد، من چند بار شرایط رو بازنویسی کردم، و برای بقیه فرستادم تا جائیکه دیگه حتی دفعه اخر افشین که به رفتار من ایراد داره و اونو به کل فروم تعمیم میده، جواب پی ام هم نداد!!! تنها کسی که تو این راه حمایت کردن، سعید و کوروش بودن، که با سنگ اندازی های میلاد این کار عقیم ماند.
اگه اونطور میشد، دیگه تشکر نکردن من از افشین اینقدر مهم نمیشد، که کل فعالیتش در این فروم رو به خاطر اختلاف با من، معلق کنه. و میلاد هم نمیتونست همه چی رو سر من خراب کنه!!!
تازه جالبه من به خاطر کار نکردم متهم میشم!!!
اینجا تاپیکه ویمبلدونه نمیخوام بیشتر از از بحث خارج بشم، این تصمیمه که اونا گرفتن، من در حد خودم میتونم خارج از فضای فروم به خاطر رفاقتمون تمام سعی ام رو بکنم که اونا از خر شیطون بیان پائین ولی در داخل فضای فروم نمیوتنم کار دیگه ای بکنم.
اگه به رفتار من اعتراضی دارن، باز هم مقصر اصلی خودشونن، چرا که با اصرار من در شورایی شدن اینجا همین افراد مخالفت کردن، نه کس دیگه.
حالا من چه کار دیگه ای باید میکردم که نکردم؟
|
ممنون از توضیحاتت
درست میگی بیشتر از این بحث کردن اینجا درست نیست. من هم ترجیح میدم دیگه جوابیه ای ندم و وقتت رو نگیرم.
ولی صادقانه بگم تو نفس صحبت هات صداقت رو میبینم. به حرفات اعتقاد دارم. اما اتفاقی که نباید می افتاد، افتاد.
شاید همین صحبت هات باعث بشه کاربرای محترم به جو قدیمی تاپیک و اوضاع جدید آگاه بشن و بدونن در کل باید تو محیط مجازی باز تر عمل و صحبت کرد و بعضی مسائل رو هم با صبوری و متانت بیشتری تحمل کرد.
در هر صورت مسوولیت با شماست و بهتین حالت اینه که این حسدوستی و ارتباط همگانی روبه همه تاپیک ها تعمیم بدی و شرایط رو برای حضور مجدد دوستان آماده کنی.
تو مسوولی. مخصوصا اینطور مینویسم.چون هم با شعوری و هم با ظرفیت ومنظوم رو میفهمی.
تومسوولی. اینو یادت نره.
|
|
|