سلام به همگی
چند روز که اینترنت نداشتم و مشکل سخت افزاری داشتم چند روز هم که سایت مشکل داشت
از کسانی که باعث و بانی درست شدن این سایت هستن تشکر فراوان میکنم خیلی خیلی خیلی خیلی
از آخرین پستی که نوشتم 25 صفحه گذشته که وقت نکردم صفحات قبلی رو بخوانم
1- باخت فدرر مقابل سودرلینگ ناراحت شدم فینال گرند اسلم بدون فدرر صفا ندارد علت باخت فدرر وقفه ای بود که به دلیل بارندگی ایجاد شد به نظر من خیسی زمین باعث باخت فدرر جلوی سودرلینگ شد .همنطور که دوستان میدانند فدرر یک بازیکن فوق العاده سرعتی می باشد و چون سطح خاک هم که کنده و خیسی آن کندی بازی رو مضاعف کرده بود که باعث شد سرعت بازی فدرر رو بگیره ، ناگفته نماند سودرلینگ هم از فرصت ها و توپ های بلند خوب استفاده کردو بازی خوبی نمایش داد لازم به ذکر است آخرین بازی سودرلینگ با فدرر ( غیر رسمی ) سودرلینگ بازی رو برد که فکر کنم در امارات بود .
2- نادال هم اگر چه تا این مرحله بدون دادن یک ست تا فینال آمده ،خودش آمار قابل توجهی میباشه ولی هنوز با ضعف های روبرو هست که تو بازی با آلماگرو و بلوچی همه دیدیم ولی با توجه به روحیه جنگده نادال فردا باید شاهد بازی قشنگی باشیم ( آخرین بازی البته غیر رسمی نادال سودرلینگ رو برده )
3-بردیچ هم تا این مرحله هیچ ستی رو نداده بود ولی نشان داده که بازکین 5 ستی نیست و بدرد همون مسترز ها میخوره ولی خوب رابین رو را در ست دوم و ست سوم سر درگم کرده بود ( انصافاً بازیکن خوبی است )البته یک مقدار هم رابین از نفس افتاده بود ولی افت بردیچ بیشتر بود
ویرایش توسط babak59 : 06-05-2010 در ساعت 04:03 PM
|