نقل قول:
نوشته اصلی توسط madridismo1
فکر میکنم این jik jik بیشتر از اینکه با نادال دشمنی داشته باشه با خودش مشکل داره زیاد حرفاشو جدی نگیرید اینجا نگه کجا بگه
اصلا نادال هیچی بلد نیست ولی تو برو حتما یه سر اتیش نشانی چون این ادمی که میگی هیچ چی بارش نیست ببین چند بار اسطورتو برده
یه کم حوصله کن تو زمین همه چی مشخص میشه
بعدم خود نادالو فدرر انقدر درکشون بالاست که از تو مصاحبه هاشون میشه فهمید اینارم که گفتم همچین یکمی حالت بهتر شه
|
اولاً از دوست و همشهری (jiji-federer)که داره درباره بازی نادال نظر میده توصیه میشود خواهشمند است حداقل 5 سال بره تنیس نگاه بکنه بعد بیاد نظر بده نادال دفاعی بازی میکنه و همش زیر توپ میزنه
گفته های نادال رو بعد از بازی مقابل هیوئیت داشتم میخواندم و جالبترین حرفش این بود
یکی از خبرنگاران از وی سئوالی کرد به او گفت شما در آمار بازی با مرد شماره یک تنیس دنیا بیشتر او را برده اید آیا این آمار برد نشان از این است که شما بهتر از فدرر هستید
وجواب نادال : هرکسی که این حرف را بزند و بگوید که من بهتر از فدرر هستم من به او میگویم شما از تنیس چیزی نمیدانید .
خبرنگار : چرا ؟
نادال : این درسته که من او را بیشتر برده ام مخصوصا در خاک ولی او دارای عناوین بیشتری از من است وچون او توانسته است 16 بار بزرگترین بازی های تنیس را ببرد .
نادال نقطه عطف تنیس
واقعا که خیلی بچه تشریف دارید من هم به شما هم شهری عزیز واون برادر گرا می پیشنهاد می دم ی کم بزرگ شید . من انتظار ندارم تو این سن درک کنید کی از همه بهتره.