نمایش پست تنها
قدیمی 05-16-2010, 06:59 PM   #227
PowerVu
Xpelled Mentor

آواتار PowerVu

پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros. ✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi24 نمایش پست ها
امروز ظهر جام جم رو می دیدم .. جالب بود با ارغوان و پدرش ارسلان بصورت تلفنی صحبت میکردن .. ارغوان گفت ایرانی بودن م رو همیشه اعلام کردم و هیچ مشکلی ندارم
چون از نام من هم مشخصه چه ملیتی دارم

پدرش هم بسیار باروحیه بود و از قهرمانی ارغوان می گفت !

در اخر هم از اینکه ونوس حریف امروز ارغوان شب خوبی رو نداشته صحبت کرد

به امید قهرمانیش در این تورنمنت !

چه جالب مهدی جان. پس این طور! این بادمجون دور قاب چین های ج.ا این اواخر تورنمنت بوی کباب حس کردند و دوباره احتمالاً می خوان از کیسه ی خلیفه و زحمتی که ارغوان و مربیش کشیده و امکاناتی که کشور فرانسه برای پیشرفتش فراهم کرده و کلاً از نمد این قهرمانی غرور آفرین برای وجود قاتل و دروغگو و رسوا شون کلاهی درست کنند. تا حالا یک فریم نه از تنیس مردان و نه از بازی های فوق العاده ی ارغوان و بردهاش مقابل ماریا شاراپووا و وینس ویلیامز و ژاستین اِنن و دینارا سفینا و ماریا مارتینز سان چز، همچنین قهرمانی تورنمنت بالی رو نشون نداده اند و اما الان تا به فینال رسید اینا زود باهاش پسرخاله شدند؟! الحق که صفات جور و جهل و فساد برازنده ی وجود ننگینشون هست!

یادت نیست در قالب چه برنامه ای این تماس رو برقرار کردند؟! می خوام بازپخشش رو ببینم. باید جالب بوده باشه! مجری کی بود؟

ویرایش توسط PowerVu : 05-16-2010 در ساعت 08:13 PM
PowerVu آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: