نمایش پست تنها
قدیمی 04-30-2010, 09:26 PM   #188
Rafa
Rafa's Fan

آواتار Rafa

پستها: 937
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova

Vamos Rafa
دمت گرم پسر یکی از بهترین پرفورمنس هایی بود که ازت دیده بودم حال دادی بهم اساسی،فوق العاده بودی عزیزم!
ست اول شدیدا استرس داشتم مخصوصا اوایل بازی که رافا به سختی و استان به راحتیه آب خوردن سرویس گیماشون رو هلد میکردن، این استان عجب بکهندایی داره ، راجر بایس بره پیشش یاد بگیره!!! فوق العده بکهند میزد و رافا رو بارها ست اول جریمه کرد، بریک رافا هم دقیقا آن تایم بود یعنی بهتر از این نمیشد یکی از دوتا رو که گرفت ست رو هم باهاش گرفت!

بازی ست اول خیلی نزدیک بود از حق نگذریم استان هم عملکرد خوبی داشت و پا پس نمیکشید و خسته نباشه!
ست دوم رو رافا با یه روحیه ی عالی و بدون استرس شروع کرد و برخلاف ست اول رو گیم سرویس های استان امتیازای بیشتری رو میگرفت، و استان هم مبهوت از عملکرد رافا و با روحیه ایی باخته بازی رو ادامه میداد، هر بازیکنی هر چقدم قوی باشه جلوی رافا از نظر فیزیکی کم میاره!
چه نت اپراچس هایی داشت رافا بی نقص و فوق العاده یه جا که فک کنم گیم 5 ست دوم بود، استان رو هجوم رافا یه بکهند با ارتفاع خیلی کم زد که رافا آن تایم والیش کرد خیلی صحنه ی زیبایی بود! البته استان 7/7 نت پوینت داشت و رافا 12/14 منم که ذوق زده! بازی ای نشده بود که حرف بزنم و رافا رو بلند تشویق کنم ولی امروز این کار رو کردم!
هر کی میخواد جلوی رافا شاخ شه ، میاد بازیه عمرش رو میکنه، استان با این بازی از جوکوویچ میبازه ، حداقل تخصصت خاکه باید چیزی واسه گفتن داشته باشی دیگه!
نکته دیگه این که یکی از انتقاد های میلاد خان عزیزدر گذشته این بود که رافا گیر میده به بکهند حریف و بازی رو نازیبا میکنه ، ولی مدتیه که رافا اصلا چنین کاری نمیکنه! با یه نسبت مساوی گراند استروک هاش رو روانه هر دو بال استان میکرد و درمقابل این استان بود که 70 درصد ضرباتش به بکهند رافا نواخته میشد! ولی بکهند های رافا هم به خوبی مقاومت میکرد چه کراس کورتایی میزنه!!!
این بازی بایس تو فینال انجام میشد!
سه اسپنیارد به نیمه نهایی رسیدند و البته احتمالش هست که چهارمی هم برسه!
فینال رو هم رافا و فرناندو بازی خواهند کرد!دلم برا ناندو میسوزه

ویرایش توسط Rafa : 04-30-2010 در ساعت 09:53 PM
Rafa آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: