04-23-2010, 11:26 PM
|
|
Roger's Fan
سپاس: 14,095
در 475 پست 3,759 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: هر چی کلنجار رفتم دیدم فقط به راجر میتونم فکر کنم
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahri
saeedzr عزیز خیلی ممنون از راهنمائیتون ظاهرا مشکل من اینجوری حل نمیشه چون تازه شروع کردم این ورزشو اصلا این اصطلاحاتی که دوستان بکار میبرند رو نمیدونم مثلا راکت قدرتی یا راکت کنترلی یا نمیدونم سرعتی چیه  اگه اجازه بدی میخوام خودمونی بگم مشکلمو من یک ماه این ورزشو شروع کردم تو جلسه اول مربی یه راکت برام آورد منم از روی احترام قبول کردم اما خوشم نیومد پس دادم babolat aero storm آورد برام 150 تومان نتونستم بگم نمیخوام قبول کردم اما این راکتم خیلی ضعیف یعنی از 10 تا توپ که جواب میدم 6 تاش از تور رد نمیشه راکت تو دستم پیچ میخوره دادم به خودش باز یه راکت دیگه آورد head microgel radical oversize این یکی خیلی وضعش خرابه یعنی زهش مشکل داشت برد عوض کنه بیاره مشخصات این راکتم تو این لینک کذاشتم
کد PHP:
http://www.tennis-warehouse.com/Head_MicroGEL_Radical_Oversize/descpageRCHEAD-MGRADO.html
حالا نمیشه گفت سبک بازی اما تو این یک ماه من بیشتر پشت خط سرویس بازی میکنم همه توپهائی که میاد رو از اون قسمت جواب میدم بعضی وقتا که توپ نزدیک تور میاد میام جلو جواب میدم نمیدونم منظورمو تونستم برسونم حالا برا این سبک بازی چه نوع راکتی مناسب قدرتی،کنترلی،سرعتی اینم بگم دیگه سر درد نیارم یک جلسه هم با این راکت بازی کردم بد نبود مشخصاتشو تو لینک زیر میزارم نظرتنو نسبت به سبک بازی من و این راکت بفرمائید اگه مناسب بخرم اگه نه راهنمائی کنید خیلی سخت بخدا اول کار راکت انتخاب کردن
کد PHP:
http://www.tennis-warehouse.com/Babolat_Aero_Strike/descpageRCBAB-BASTR.html
|
در مورد راکت هد که توضیحات رو دادم
این راکت Babolat هم مال تازه کارهاست و در صورت پیشرفت بازیتون نیاز به عوض کردنش دارین،سر سنگین هم هست که خطر بیماری "تنیس البو" رو زیاد میکنه
اینی که شما میگی سبک بازی نیست،شما چون هنوز با مربی کار میکنی و در شرایط بازی کردن نیستی اینجوری میگی
وگرنه تو بازی واقعی کسی پشت خط سرویس نمیتونه وایسته.
کلا در ابتدا زیاد سختش نگیر،یه راکت زیر 100 تومن هم کار شما رو راه میندازه
بعدا خودت متوجه میشی که نیاز به عوض کردن راکت داره
از راکت هم انتظار معجزه نداشته باش،سعی کنید فعلا روی استیل بازیتون کار کنید تا بعد که خوب راه افتادین یه راکت خوب بگیرید
|
|
|