نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saeedzr
خواهش میکنم
ببخشید که از ساعت 19 گذشت
والا اگه خودتون مشخصات راکت رو دقیق بذارید بهتره،ممکنه من راجع به یه مشخصات دیگه نظر بدم
این راکت ظاهرا 315 گرم وزن داره و 107 اینچ مربع هست
خستگی دست در این جور راکت ها کم هست و بیشتر توپ رو میپرونند
ولی اگه یه راکت قدرتی مد نظرتون هست مناسب نیست
در کل اگه دستتون زود خسته میشه و قدرتی هم نیاز دارید باید یه کم به سمت راکتهای سبکتر بیایید و هدسایز کوچکتر از 107
قیمتش هم برای دسته دو فکر کنم گرون باشه،شایــــــــــد نوی اون این قیمت باشه
|
saeedzr عزیز خیلی ممنون از راهنمائیتون ظاهرا مشکل من اینجوری حل نمیشه چون تازه شروع کردم این ورزشو اصلا این اصطلاحاتی که دوستان بکار میبرند رو نمیدونم مثلا راکت قدرتی یا راکت کنترلی یا نمیدونم سرعتی چیه

اگه اجازه بدی میخوام خودمونی بگم مشکلمو من یک ماه این ورزشو شروع کردم تو جلسه اول مربی یه راکت برام آورد منم از روی احترام قبول کردم اما خوشم نیومد پس دادم babolat aero storm آورد برام 150 تومان نتونستم بگم نمیخوام قبول کردم اما این راکتم خیلی ضعیف یعنی از 10 تا توپ که جواب میدم 6 تاش از تور رد نمیشه راکت تو دستم پیچ میخوره دادم به خودش باز یه راکت دیگه آورد head microgel radical oversize این یکی خیلی وضعش خرابه یعنی زهش مشکل داشت برد عوض کنه بیاره مشخصات این راکتم تو این لینک کذاشتم
Head MicroGel Radical OS
حالا نمیشه گفت سبک بازی اما تو این یک ماه من بیشتر پشت خط سرویس بازی میکنم همه توپهائی که میاد رو از اون قسمت جواب میدم بعضی وقتا که توپ نزدیک تور میاد میام جلو جواب میدم نمیدونم منظورمو تونستم برسونم حالا برا این سبک بازی چه نوع راکتی مناسب قدرتی،کنترلی،سرعتی اینم بگم دیگه سر درد نیارم یک جلسه هم با این راکت بازی کردم بد نبود مشخصاتشو تو لینک زیر میزارم نظرتنو نسبت به سبک بازی من و این راکت بفرمائید اگه مناسب بخرم اگه نه راهنمائی کنید خیلی سخت بخدا اول کار راکت انتخاب کردن
Babolat Aero strike