نمایش پست تنها
قدیمی 04-22-2010, 03:57 PM   #2
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saeedzr نمایش پست ها
راستی اینهمه در مورد درک تنیس و این جور چیزا حرف زدین
هر چند شخصا زیاد به مقوله عکس با شورت ورزشی اعتقاد ندارم

ولی...
1-کسی که میس هیت های بکهند تک دست فدرر رو به باد تمسخر میگیره درکی از تنیس نداره
2-کسی که سرویس دوم تنیسوری رو میبینه که با اختلاف چند متر به کنار بیس لاین میخوره و اوت میشه و چیزی به روی خودش نمیاره درک نداره
3-کسی که سرویس اول تنیسوری رو میبینه که توپ اندکی فقط به فریم میخوره 1 متر اونورتر فرود میاد و جیکش در نمیاد درکی از تنیس نداره
(دو مورد بالا حتی توسط گزارشگر بازی خجالت آور عنوان شده)
4-کسی که خودش چند جلسه به صورت تفننی بازی کرده و دیگران رو به بازی نکردن متهم میکنه درکی از تنیس نداره
تنیس رو تو کتابها و سایتها نمیشه پیدا کرد
تنیس به دونستن اصطلاحات قلمبه نیست

رافا هم میس هیت فورهند زیاد داشته
ولی به علت نوع ضرباتش و گریپی که میگیره عجیب نیست
من این رو راجع به تاپ اسپینهای فوق العاده رافا میدونم و چیزی نمیگم
کاش تو هم راجع به بکهند تک دست راجر میدونستی ...
من خودم اینقدر سرویسای دوم رافا رو مسخره کردم که نگو و نپرس، بارها گفتم اصلا سرویس نزنه بهتره، توپ رو بده حریفش سرویس بزنه سنگین تره، من کی اومدم از سرویس رافا تعریف کردم؟! اینا رو هم ندیدی؟
جیکم درنمیاد؟ همه ما چقدر بنالیم از سرویسهای بد رافا؟!
چه چیزا آدم میشنوه!!

نخیر من نگفتم فلانی چون تنیس بازی نکرده، نظر نده، هیچ وقت هم ادعا نکردم، هر حرفی هم میزنم از خودم نمیزنم، از کسایی میگم که در این زمینه معتبرند، میرم مطالعه میکنم، اگه شما رو متهم به درک نداشتن از تنیس میکنم، به خاظر حرفایی که خودتون میزنید، وقتی هنوز نمیدونید برای تاپ اسپین، زیر توپ نمیزنن، یعنی درک بالایی از تنیس دارین؟ نه منم بازی نکردم، ولی حداقل اینو میدونم.

اگه چیزی درباهر بکند راجر گفتم، در قبال این حرف بوده که راجر بهترین بکند دنیا رو داره و از این حرفها، که باید اون جواب رو میگرفتید.
Mohammad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: