نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad
1) عجب پست منو نقل قول میکنی جواب کس دیگه رو توش میدی؟! یادته به خاطر همین مساله فک کنم تو همین تاپیک منو مواخذه کردی؟ حالا خودت همون کارو میکنی؟
2)شما میتونی نظر خودت رو داشته باشی و نظر شما کاملا محترمه، فقط در حد نظر نه یک حکم!!
من هم همچین نظری یک سال پیش در مورد راجر داشتم، دیدم اون نظر رو چگونه برتابیدید! چه توهینها که به من نکردید!!
و اما مورد آخر، من کاملا واضح نوشتم "رافا اون سالها در دوران پیکش نبود و بازیش در سطوح دیگه کامل نبود" هیچ بازی با کلماتی در کار نیست، شما طبق معمول دچار Misunderstand هستید!
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Reza23
خودت خیلی خوب میدونی که اگه یه طرف فینال گرند اسلم رافا باشه فدرر
هیچ شانسی نداره!
تو استرالیا یادمه چطوری فدرر دابل فالت میزد!
ضمنا رافای مصدوم به سودرلینگ باخت!
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Afshin Barani
نه هرگز چنین چیزی نیست ، مگه توی ویمبلدون و توی فینال گرند اسلم 2 بار رافا رو نبرده ؟!
بیخودی واسه خودت قانون تراشی نکن ، رافا عرضه نداشت و نتونست بیاد فینال ، مصدوم هم نبود ، اگه مصدوم بود تورنمنت رو شرکت نمیکرد . دو هفته قبلش که تو ابرا سیر میکردید ، جلوی تماشاگرای خودی پوزتون به خاک مالیده شد ، همون موقع که خیلی هم آماده بودید ، همرو هم داغون میکردید ، یادت که میاد ؟ اگه توی رولند هم به راجر میخوردید همون جور میشدید ، حیف که در حد و اندازه ی فینال نبودید پارسال ، وگرنه الان زبونتون به اندازه ی اتوبان تهران - کرج دراز نبود !
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad
نشون دادی که درکش بیش از حد برات سخته، رافا این مصدومیتش Chronic ـه، میدونی یعنی چی؟ یعنی همیشه باهاش هست، یه وقتایی میزنه بالا، یه وقتایی نمیزنه، چه تو خوشت بیاد چه نیاد، رافا اون بازی رو به علت مصدومیت باخت. علت همه باختاش مصدومیت نبوده مثل همین باخت اخیرش به لیوبیچیچ که من خودم اول از همتون گفتم.
چه ربطی داره؟ یکی اول تورنمنت مصدوم نیست وسطش مصدومیتش میزنه بالا؟ باید از شما اجازه بگیره؟ قانون نویسی شما که میگی از اولش شرکت نمیکرد؟ علم غیب داشت مصدومیتش بیشتر میشه وسط تورنمنت؟
شما تو فینال گرنداسلم فقط رو یه سطح رافا رو بردید اونم رافای جوون رو، تازه در بازیهای جوندار و نزدیک! مثل اینکه یادتون رفته راجر تو اون سن و سال رافا که بود همون دور اول ویمبلدون سطح محبوبش شوت میشد بیرون. 
ولی رافا رو هر سه سطح درسی بهتون داده که آثارش تا ابدالدهر پابرجاست.
|
یه نگاهی به توالی پست ها بنداز ، من داشتم جواب رضا رو میدادم که خودت پرت کردی وسط و پست منو نقل قول کردی ، پس بازم مواخذت میکنم