نقل قول:
نوشته اصلی توسط koury
اونا بهونه نبودن واقعیت بودن! اینکه جدائی پدر مادرش روی بازیش تاثیر داشت اصلا چیز عجیبی نیست، اینم که مصدوم بود اصلا درش شکی نیست!! دلیل این مصدومیتش هم برنامه ریزی اشتباه در اوائل فصل خاک و شرکت تو بارسلونا بود که امسال خدا رو شکر تکرارش نکرد!
والا من یادم نمیاد کسی گفته باشه بخاطر ریترن خوب رافا بود که راجر نتونست تو استرالیا خوب سرو بزنه و این اولی نباره از طرفداران فدرر این رو میشنوم
من هیچوقت منکر این که تو رولند رافا خوب بازی نکرد نمیشم ولی بقول خودتون خوب بازی نکردنش هم دلیلی داره و اون هم دردی بود که از ناحیه ی زانوش حس میکرد و لاغیر  چطور اینکه میگید فدرر خوب سرویس نزد بهونه نیست ولی اینکه ما میگیم زانوی رافا و طلاق والدینش تو باخت تاثیر داشت بهونس؟؟ 
|
واقعیت ، حقیقت ، بدون شک ، حتما ، صد در صد ... شما با خدا نسبتی نداری ؟
من به همه ی اون چیزایی که گفتی شک دارم ، نظرت محترم ولی من قبولش ندارم
خب اگه تو ندیدی مشکل خودته ، من و سعید و فرید و میلاد کلی در مورد این موضوع بحث کردیم که علت بد سرویس زدنش این بود که رافا خوب ریترن میکرد و مجبور بود ریسکی بزنه
این که یه نفر خوب بازی نکنه ، بد سرویس بزنه ، خوب ریترن نکنه و ... دلیلای فنی هستن
نگفتیم بد سرویس زد چون عمش از شوهرش طلاق گرفته بود . نگفتیم بد سرویس زد چون سرما خورده بود و ... بد سرویس زد چون خوب نبود . به همین سادگی . پذیرفتن حقیقت سخت نیست ، یخورده تلاش کن ، مطمئن باش یه روزی میتونی با حقیقت کنار بیای
این جوری برد حریفتون رو با کارهای تهوع آور لوث نمیکنی ...گرچه گفتن و نگفتن شما در ارزش کاری که رابین کرد تاثیر گذار نیست و همه بهش کردیت دادن ، بجز تو و محمد و البته جناب رضا23