نمایش پست تنها
قدیمی 04-17-2010, 07:10 PM   #6
Rafa
Rafa's Fan

آواتار Rafa

پستها: 937
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova

درود، پس از مدت ها این فرناندو هم مارو رو سفید کرد! با کانفیدنس بالایی بازی میکرد! به قول پاور جون خدای آنفورسد ارور بر خلاف روز های دیگه امروز سنت شکنی کرد و با 19 یو ای روز کم اشتباهی رو پشت سر گذاشت ، از اون طرف نواک برخلاف بازیش با نعلبند! خیلی پر اشتباه بود! چون هر دو از بیس لاین سالید بودن! منتظر ارور دادن همدیگه بودن که ناندو سربلند بیرون اومد ! آمار وینر هم پایین بود! متاسفانه بازی فردا رو نمی تونم ببینم! هر بارم که یه همچین فینالایی رو از دست میدم دلشوره دارم! یعنی بعد این هر چی فیناله رو از دست میدم! آی وانتو کرای!
رافا کافیه با دفاع بی نظیرش رو اعصاب ناندو بره! و اونو وادار به خطا کنه! و چون فرناندو بازیکن مستعدی تو ای زمینس نتیجه میده! البته رافا نشون داده که میل به هجومش بیشتر از دفاع بوده تو این هفته من که فک نمی کنم ناندو مشکل زیادی برا رافا درست کنه و رافا می تونه تو دو ست کارو تموم کنه! هر چند ناندو رو هم دوس دارم!
راستی این گزارشگره کیه؟!! که امروز بیشتر گزارش گری کرد! کنار اون یکی که اسمشو با اون یکی اشتبا ه میگیرم خیلی خوش صداس!

ویرایش توسط Rafa : 04-17-2010 در ساعت 08:40 PM
Rafa آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: