نمایش پست تنها
قدیمی 04-03-2010, 12:40 AM   #150
Rafa
Rafa's Fan

آواتار Rafa

پستها: 937
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad نمایش پست ها
یه چیز عجیب تو این بازی بود که هرگز از رافا ندیده بودیم، خود زنی!!! هی خط و نشونم برای باکسش میکشید، باید صبر کنیم ببینیم برای چی اینقدر عصبانی بود، تا شکوندن راکت هم پیشرفت!
اندی رادیک جز کسایی که برای رافا اصلا به هیچ وجه مشکل ساز نبوده، نیست و نخواهد بود، واقعا نمیتونم بفهمم چرا یهو بازی رو ول کرد چرا تمرکزشو از دست داد، همینم مونده بود رادیک هم به فورهند رافا حمله کنه، همه یاد گرفتن دیگه!!
قابل قبول نیست برام، اصلا! یه جای کار مشکل داره.
دقیقا منم اصلا فک نمی کردم جلوی رادیک به مشکل بخوره آخه رادیک کیه ازش ببازی؟!!!
من خیلی کم دیده بودم که رادیک واسه وینر زدن بره ! ولی تو این بازی چند بار این کارو کرد چه کنیم که سرویس نداره ولی در مقابلش رادیک بیشتر سرویس های اولش میگرفت حالا سرویس اول بکنار سرویس دومش دست کمی از سرویس اول نداش که بالای 170 کیلومتر سرویس دوم میزد! با این که اکثر مواقع والی های ناشیانه ای میکنه ولی این بازی بی نقص والی کرد! اینم بگم این سرویسو نداشته باشه هیچی نیستا اصلا سبک بازیش معلوم نیست نه واسه هجوم میره نه بیس لاینر صرفه نه فورهند آن چنانی داره و بکهندش هم به درد زنش میخوره
رافا هم تا اینکه یه بریک عقب میفته کل اعصابش به هم میریزه!

ویرایش توسط Rafa : 04-03-2010 در ساعت 12:50 AM دلیل: هیچی بابا یدونه الف جا انداخته بودم، این که دلیل نمی خواد!!!
Rafa آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: