نمایش پست تنها
قدیمی 04-03-2010, 12:16 AM   #6
Rafa
Rafa's Fan

آواتار Rafa

پستها: 937
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Afshin Barani نمایش پست ها
این که مشخصه رافا توی خاک خیلی بهتر از سطوح دیگه کار میکنه
چیزی که باید منتظرش بود اینه که آیا میتونه مثل سالهای قبل رو خاک بازی کنه یا نه ؟!
تنیس اصلا اون جذابیت دو سه سال قبلش رو نداره الان
رافا و راجر خیلی راحت بازی ها شون رو میبازن ، بازیهای حساس راجر و رافا برام تبدیل به یه خاطره شده .
امیدوارم با شروع فصل خاک رافا یه تکونی به خودش بده و دوباره تنیس مثل قبل جذاب بشه
دقیقا، رافا حتی تو خاک هم نسبت به قبل خوب کار نکرده فصل قبل ، البته با این که سه تا جام برد ، ولی همیشه نتایج نزدیک بوده، من اصلا انتظار نداشتم به نواک تو فینال مونت کارلو ست بده یا مادرید که تا مرز باختن پیش رفت یا مثلا تو همون تورنمنت ورداسکو رو 4-6 5-7 برد ولی تو رولند 2008 که یادش بخیر باد 2-6 1-6 0-6 تنیس دیگه مثل 3،4 سال پیش نیست همه دارن کار میکنن و پیش بینی این که یه بازیکن تاپ 10 بتونه یه بازیکن تاپ 30 رو ببره خیلی سخت شده، دیگه بازیکنای تاپ 20 که جای خود دارن ، اکثر بازی ها به دیسایدینگ ست کشیده میشه
راجر هم که بارها بحث شده دیگه انگیزه ی لازم رو نداره شاید به مزاجتون خوش نیاد ولی کاش به این زودی ها گرند اسلم 14 رو نمی برد
رویارویی این دو بازیکن هم دیگه یه رویا شده برا طرفداران تنیس

پ.ن: بسه دیگه من کل عیدمو خراب کردم جایی نرفتم تا رافا حداقل تو این تورنمنت نتیجه بگیره!
Rafa آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: