03-15-2010, 10:03 PM
|
|
Former Staff
سپاس: 12,363
در 4,450 پست 29,183 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: چه کسی جز افسانه ی بی تکرار؟؟!!!
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط koury
نه داداش شما استادی ما داریم درس پس میدیم...
من خودم اولین بار تو سال 2003 رافا رو توی مسابقات چلنجر تو اسپانیا بود دیدم شبکه ی TVE داشت نشونش میداد و من هم دیدم ولی اولش فکر می کردم خیلی مغروره تا سال بعد مسابقات استرالین اوپن وقتی با هیوئیت بازی داشت یورواسپورت بازی رو پخش کرد و من هم شیفته ی رفتارش شدم و تازه فهمیدم میمیک صورتش برای تمرکزه و اصلا هم مغرور نیست!!!
ولی اینکه میگی تو رولند گروس رافا سر زبون ها افتاد عین غلو کردنه، رافا رو بیشتر کارلوس مویا معروفش کرد اونم وقتی 16 سالش بود و تو ATP بازی میکرد!!! همون سال 2004 بازی های استرالیا هیوئیت و مویا اولین کسانی بودن که گفتن رافا در آینده نامبر وان میشه و اعجوبه میشه و همینطور هم شد و تو رولند گروس 2005 سخت ترین کار ممکن رو کرد و فدرر رو در اولین تجربه ی رولند گروسش شکست داد...
ضمنا اون موقع درسته الجزیره مسترز ها رو پخش نمیکرد ولی اگه یادت باشه با پچ TPS و شبکه های FTA میشد راحت مسابقات رو دید از جمله مسابقات مونت کارلو و رم رو که شبکه های ایتالیائی و فرانسوی از نیمه نهائی ببعد پخش میکردن!! من خودم سه ست آخر بازی با کوریا رو دیدم و اون بازی تاریخی هم خیلی تو علاقم به رافا تاثیر داشت  
|
بله عزیزم
من که گفتم شما استادی 
بخاطر این گفتم استادی که نیای همین اطلاعات رو واسم بلغور کنی 
باقی هوادارای نادال از کی به رافا علاقه مند شدن؟
اونا هم از چلنجرها بازی رافا رو تعقیب می کردن
وقتی هیچی نبود؟
نه خداوکیلی راست و حسینی بیاین بگین
شما گفتی اغلب هوادارای رافا، از وقتی رافا هیچی گرند اسلم نداشت هواداراش بودن
خوب، شما جزو اقلیت
بقیه بیان ببینم از کی هوادار این تنیسور خیلی قدر قدرت شدن
صد در صد رافائل نادال پس از بردن راجر اسمش بر سر زبونها افتاد
تا قبل از اون خیلی ها اسمش رو هم نشنیده بودند
شمایی که داری غلو می کنی، نه من
اغلب هوادارهای رافا، پس از بردهای پیاپیش مقابل راجر، او رو شناختند
|
|